Temas

La Brújula C.Valenciana

La Brújula C. Valenciana 14/01/2021

La Brújula C. Valenciana 14/01/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas parlem d'esdeveniments culturals programats a la Comunitat. Amb Javi Mendigacha parlem amb els promotors del cicle de concerts Nits Acústiques que portaran a València músics com Kutxi Romero. Mclan, Zigarros o Varry Brava entre altres en format acústic. Contem la programació del CCC El Carme de València i parlem amb Clara Albacete, responsable del projecte DAR. També hui els contem la programació de cursos per adults de l'Oceanogràfic.

La Brújula C. Valenciana 07/01/2021

La Brújula C. Valenciana 07/01/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas parlem hui de cultura amb el director del CCC El Carme de València per tal de fer balanç del 2020 al centre. També hui ens acompanya el director de la Film Symphony Orchestra, Constantino Martínez-Orts que ha ajornat a març els dos concerts que tenien prevists al Palau de Congressos de València aquest cap de setmana. A més a més a l'espai de Consum parlem hui de pollastre.

La Brújula C. Valenciana 10/12/2020

La Brújula C. Valenciana 10/12/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Begonya Perpiñà i després amb Palmira Benajas hui toca parlar de tot un poc. La música és protagonista amb Òscar, cantant del grup oriolà Varri Brava, amb el qual parlem junt Javi Mendigacha. Dins del que ens anuncia el CCC El Carme de València hui parle de la tercera edició del festival i fira del llibre il·lustrat, BAVA KAMO amb un dels seus directors, Manuel Garrido. També hui passem per L'Oceanogràfic per conéixer com celebraran el Nadal i repassem els Premis Carles Santos que es lliuraren ahir a Alacant.

La Brújula C. Valenciana 09/12/2020

La Brújula C. Valenciana 09/12/2020

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Begonya Perpiñà i després amb Palmira Benajas, la Brujula de la innovació, la ciència o la tecnologia. Hui parlem amb Pablo Busó, coordinador de l'àrea d'investigació infantil i un dels responsables dels estudis sobre joc i joguets que ha fet Aiju amb la seua guia anual de joguets segurs i que ens conta que les pantalles han guanyat terreny al joc infantil des de març. També hui parlem d'una enquesta que ens comenta Lalo Blanes, vicepresident de l'Associació valenciana del vehicle elèctric i que ens diu que hi ha pocs punts de recàrrega per aquests vehicles segons els usuaris. També l'espai de Consum ens parla hui del marisc i fem un passeig pel Nadal de La Ciutat de les Arts i les Ciències.

La Brújula C. Valenciana 02/11/2020

La Brújula C. Valenciana 02/11/2020

Hoy en La Brújula Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ha repasado la actualidad de la jornada. Y como todos los lunes repasamos, la actualidad del deporte de la mano de Eduardo Esteve.

La Brújula C.Valenciana

Francesc Colomer: No estem davant d'una crisi de model turístic sinó d'una crisi sanitària en este moment es tracta de resistir

El Secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer ha afirmat hui a Gente Viajera Comunitat Valenciana, que el que és important per al sector turístic en este moment és sobreviure, per a poder reactivar-se quan puga tornar l'activitat amb normalitat. El Secretari autonòmic ha destacat que el pont d'Octubre es veurà afectat pel confinament de Madrid, una de les principals emissores de turisme nacional cap a la comunitat valenciana. També ha destacat el fet que Bèlgica haja eliminat la quarantena pels nacionals que viatgen a la Comunitat Valenciana i s'ha mostrat esperançat que altres països emissors, com Alemanya o Regne Unit puguen prendre decisions similars en les pròximes setmanes.

El President de la Generalitat en la Brújula de la Comunitat Valenciana

Puig rebutja els tests al personal educatiu perquè “ho desaconsellen els experts” i caldria fer cent mil PCR cada pocs dies” per evitar una “falsa seguretat”.

El president de la Generalitat ha rebutjat en una entrevista en la BRÚJULA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, realitzar test massius a tot el personal educatiu com demana el PP i algun sindicat, perquè “ho desaconsella l’OMS i tots els experts”. Assegura Puig que fer PCR “a les cent mil persones que treballen en el sistema educatiu donaria una falsa seguretat, donat que en uns dies la situació pot canviar i podem tenir el virus”. Puig ha comentant que, a hores d’ara, “no ni ha cap altra localitat en la situació de Benigànim” i s’ha mostrat confiat en que la població valenciana “en 14 dies torne a la normalitat”. Sobre l’inici del curs escolar ha demanat confiança els pares perquè centres “van a ser espais segurs”.

La Brújula C. Valenciana 12/03/2020

La Brújula C. Valenciana 12/03/2020

La Brújula Comunitat Valenciana amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez, molt pendents de la reunió de la comissió interdepartamental que prendrà noves mesures enfront del Coronavirus. Amb Palmira Benajas, temps per a la cultura a la segona part del programa. Junt amb Javi Mendigacha parlem hui amb Ainhoa Arteta i amb Manuel Toharia, assessor científic de l'Oceanogràfic coneixem com una escola de Vilareal han dut a terme l'eclosió d'ous de tauró.

La Brújula C.Valenciana 27/09/2019

La Brújula C.Valenciana 27/09/2019

La Brújula Comunitat de hui divendres comença amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez. Després, Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas que parla amb el Secretari Autonòmic de turisme Francesc Colomer del Dia Mundial del Turisme que se celebra hui al món. També ens acompanya el director del Parc Natural de la Serra d'Espadà per anunciar la XVII Trobada de municipis del parc de la Serra d'Espadà que serà demà i compartim l'agenda d'esdeveniments pel cap de setmana.

La Brújula C.Valenciana 26/09/2019

La Brújula C.Valenciana 26/09/2019

La Brújula Comunitat Valenciana comença com cada dia apuntant a l'actualitat que ens compta Amparo Sánchez. Després, amb Palmira Benajas, parlem de separació de residus en l'espai de Consum i xarrem amb Angeles, la meitat del grup Camela al costat de Javi Mendigacha. A més el hackaton d'Innova&Acción i un original festival de cinema que comença hui a Sueca.

Lo último