Temas

Gemma Tarafa

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: La meitat de Barcelona respira gràcies a Gemma Tarafa

La Laura Estrada i Montegro és una periodista que practica la tècnica del reaprofitament, que es pot portar a terme a la cuina però també a la ràdio. Ella reaprofita tots els talls de veu que li sobren de les rodes de premsa que segueix durant la setmana i en fa un muntage. Aquesta setmana li ha quedat tant rocambolesc que ha acabat determinant que el 48% de Barcelona viu gràcies a Gemma Tarafa. Una dona que potser molta gent encara no sap ni qui és.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/11/2019

Avui ha vingut a berenar al programa el líder d'aquesta ràdio. Amb Carlos Alsina hem celebrat el Premi Ondas que se li entregarà aquesta setmana a Barcelona i hem repassat moments de la seva trajectòria a la que és la seva casa. A més, hem fet el relat de l'actualitat del dia amb Laura Estrada i Gerard Sanz i hem debatut sobre l'addicció al joc amb diferents experts. Hem plantejat aquest tema amb Georgina Boixereu, que també ens ha portat la seva càpsula del temps. Avui hem ressuscitat Antonio González 'El pescaílla'.

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

Per prevenir la ludopatia cal més educació i una major implicació de totes les parts

Avui hem debatut sobre el món del joc i la ludopatia. Un nou pla d’usos a Barcelona regularà la implantació dels locals de joc i apostes per fer front als problemes de salut i dependència que generen aquestes activitats. N'hem parlat amb la regidora de Salut de l'Ajuntament de la capital catalana, Gemma Tarafa, i n'hem fet debat amb Francesc Perandreu, president de l'Associació Centre Català d'Addiccions Socials i amb Joan Devesa, president d'Acordjoc.