Temas

Funcionaris

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Puja el sou dels funcionaris

El nostre divulgador econòmic Iñaki Jiménez Largo ens parla de la pujada del sou dels funcionaris aprovada pel govern.

LES VEUS DE L'ACTUALITAT

Els funcionaris es planten contra la Generalitat

Els treballadors públics de Catalunya ja no aguanten més. Aniran a la vaga el 12 de desembre. CCOO i UGT han convocat la protesta perquè consideren insultant l'última proposta de la Generalitat de retornar les pagues extres del 2013 i 2014 progreisvamente fins al 2026. N'hem parlat amb els representants sindicals.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 12/10/2018

Avui s'ha quedat a berenar al programa Júlia Otero, amb la que hem repassat la seva carrera. Hem aprofitat per preguntar a l'audiència quin és el primer record radiofònic o televisiu que tenen d'ella. Hem escoltat moments dels programes 3x4, La Luna, Las Cerezas o La Columna. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia i hem parlat amb els representants dels funcionaris, que aniran a la vaga el proper 12 de desembre.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 12/11/2018

El Tribunal de comptes condemna a Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau, Francesc Homs i 6 acusats més a tornar 4’9 milions d’euros pel 9N. Mentre, el govern central continua pressionant als independentistes per que donin suport als PGE. I també hem explicat que els funcionaris públics aniran a la vaga el proper 12 de desembre.