Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Empreses amb història

 • Empreses amb història - podcast

  EMPRESES AMB HISTÒRIA

  HIPOGEGANT

  Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem d'Hipogegant, una empresa d'articles per a la llar que ofereix, des de l'any 1980, els millors productes al millor preu.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 19/10/2018

  Avui hem explicat que un empresari britànic ha empaperat Londres amb cartells amb el missatge "Fins als ous del Brexit". Aprofitant l'avinentesa, hem preguntat a l'audiència sobre aquelles coses amb les que ja no poden més. Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, n'hem abordat la situació amb voluntaris de l'AECC i amb una dona que està afectada per la malaltia. Avui recuperem l'espai 'Empreses amb història' i parlem de música amb en Lluís Soler.

 • Empreses amb història - podcast

  EMPRESES AMB HISTÒRIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Molina

  Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo repassem la trajectòria de companyíes que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de l'estació d'esquí de La Molina, que celebra 55 anys.

 • Empreses amb història

  50, 75, 100 O MÉS ANYS DE VIDA

  Empreses amb història

  Onda Cero Catalunya vol donar veu a les empreses que formen part del nostre teixit empresarial i industrial. Companyies amb una llarga història de dinamització del territori, d’emprenedoria i de promoció a l’exterior. Per això, el programa La Brúixola dedica un espai a aquestes empreses amb una dilatada trajectòria d’innovació i de creació de llocs de treball. Companyies que estan d’aniversari i que tenen 50, 75, 100 o més anys de vida i amb una gran història per explicar.