Temas

Aquí en la Onda C. Valenciana

Aquí en la Onda C. Valenciana 04/07/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 04/07/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas hui parlem dels dos congressos que convertiran València en la capital de l'astrofísica amb Isabel Cordero, coneixem els ous amb sabors que comercialitza l'empresa valenciana Koroko, reflexionem sobre la seguretat dels ciclistes en les carreteres valencianes amb el director d'un estudi presentat hui per la Universitat.

Aquí en la Onda C. Valenciana 28/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 28/06/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ens conta les notícies i després amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana hui amb propostes que ens conviden a gaudir en família dels pirates a la Torre de Sant Vicent a Benicàssim, de l'Aplec del Penyagolosa que serà a Xodos i que vol reivindicar la vida als pobles de l'interior. Hui amb la Fundació Oceanogràfic els parlem de les deixalles que embruten les nostres platges.

Aquí en la Onda C. Valenciana 27/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 27/06/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas hui parlem junt Javi Mendigacha amb Ana Belen que estarà molt prompte a València. També ens acompanya Angélica Gómez, degana del Col·legi d'enginyers industrials de València per parlar de seguretat industrial i amb David Moll coneixem la programació de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Aquí en la Onda C. Valenciana 25/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 25/06/2019

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Iñaki Zarahueta (La Razón ), Xavier Borràs (El Mundo), Pere Rostoll (Información ) i Xavier Aliaga (El Temps).

Aquí en la Onda C. Valenciana 21/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 21/06/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valenciana notícies amb Nacho Reig i després amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana amb el premiat Hotel Sol y Mar de Calp, amb el Music Port Fest i amb el congrés escolar de biodiversitat que organitza l'Oceanogràfic.

Aquí en la Onda C. Valenciana 20/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 20/06/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valenciana Nacho Reig ens conta les notícies i després David Bisbal que conta les seues sensacions davant el concert del dia 30 a València a Palmira Benajas i a Javi Mendigacha. També coneixem aulavirtualmusica.com, un nou mètode d'ensenyament del llenguatge musical que naix a València i que està ja en diferents països i parlem també de la campanya de Seguretat Industrial amb el Degà del Col·legi d'enginyers industrials d'Alacant.

Aquí en la Onda C. Valenciana 19/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 19/06/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valencia Amparo Sánchez ens conta les notícies i després amb Palmira Benajas parlem d' innovació amb José Sólaz de l' Institut de Biomecànicade València que està participant en un projecte per a humanitzar el cotxe autònom. També hui parlem d' un campús organitzat del Hub KM Zero per a convidar als xiquets a innovar i emprendre al món de la alimentació.

Aquí en la Onda C. Valenciana 18/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 18/06/2019

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Hèctor Sanjuan (El Mundo), Iñaki Zaragüeta (La Razón), Víctor Romero (elconfidencial.com) i Adolf Beltran (eldiario.es)

Aquí en la Onda C. Valenciana 14/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 14/06/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Notícies amb Eduard Ureña i després amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana, que hui parla de la iniciativa de Thyssenkrup per triar el millor poble d'Espanya i coneixem els candidats de la Comunitat de l'Arrabal Cultural de Xella i del nou espai de l'Oceanogràfic de València.

Aquí en la Onda C. Valenciana 12/06/2019

Aquí en la Onda C. Valenciana 12/06/2019

Aquí en la Onda Comunitat Valenciana notícies amb Amparo Piqueres i després amb Palmira Benajas temps de Consum amb les cireres com a protagonistes, amb l'observatori de la innovació al gran consum i amb Fritoper, una empresa valenciana que innova al món de les papes.