Temas

Amparo Sánchez

La Brújula C. Valenciana 12/04/2021

La Brújula C. Valenciana 12/04/2021

Hoy en La Brújula Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ha repasado la actualidad de la jornada. Y como todos los lunes repasamos, la actualidad del deporte de la mano de Eduardo Esteve.

La Brújula C. Valenciana 09/04/2021

La Brújula C. Valenciana 09/04/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui parlem amb Alfred Remolar, alcalde de Betxí i Xavi Cabedo organitzador del Transbetxi, festa d'interés turístic autonòmic. Al Rebost hui parlem dels nispros de Callosa d'en Sarrià amb el president de la DO Wenceslao Ferrando i amb Marta Llinares, d'Onda Cero Marina Baixa. Per últim, María Hernández, Guia oficial de turisme de la CV ens porta al Muvim a València per a conéixer l'exposició ¡Viva Berlanga!

La Brújula C. Valenciana 08/04/2021

La Brújula C. Valenciana 08/04/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas hui parlem junt Javi Mendigacha amb Nil Moliner que demà estarà a València en un concert doble amb totes les entrades venudes. També hui ens acompanya Nacho Navarro codirector de Docs València i comissari de l'exposició d'Edel Rodríguez amb les il·lustracions més crítiques en Donald Trump. Des de l'Oceanogràfic hui parlem de les cries de Malvasia que han nascut al Llac Viu.

AGENDA CCCC EL CARME

Les il-lustracions d'Edel Rodríguez amb Trump de protagonista al Carme CCCC

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) de València reuneix per primera vegada en un museu les il·lustracions més crítiques amb l'era de l'expresident dels Estats Units Donald Trump firmades per l'artista cubà Edel Rodríguez.

Amb el títol 'Edel Rodríguez. Agent taronja', l'espai cultural valencià exhibeix, fins al pròxim 12 de setembre, una selecció de les seues famoses portades en la revista nord-americana 'Time' o l'alemanya 'Der Spiegel' caricaturitzant a Trump. El CCCC es converteix així "en el primer museu del món a mostrar més d'un centenar de les caricatures de Trump realitzades per Edel Rodríguez reconeixent-les com a obres d'art"

La Brújula C. Valenciana 31/03/2021

La Brújula C. Valenciana 31/03/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas, comencem amb productes pasqüers a l'espai de Consum i després amb la directora general d'innovació Sonia Tirado, amb la qual parlem de l'estratègia RIS3 que estarà vinculada amb els fons FEDER. També hui parlem amb Rocío Valle, responsable de màrqueting d'Eas Electric qui ens parla d'aquesta empresa d'electrodomèstics valenciana i del curt que han preparat amb el futbolista Joaquin i el fill d'Antonio Puerta, Aitor.

La Brújula C. Valenciana 30/03/2021

La Brújula C. Valenciana 30/03/2021

Amparo Sánchez ens conta les notícies del dia i Eduard Ureña dirigeix la tertúlia amb Alicia Martí (La Razón), Adolf Beltran (eldiariocv.es) i Xavier Borràs

La Brújula C. Valenciana 29/03/2021

La Brújula C. Valenciana 29/03/2021

Hoy en La Brújula Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ha repasado la actualidad de la jornada. Y como todos los lunes repasamos, la actualidad del deporte de la mano de Eduardo Esteve.

La Brújula C. Valenciana 26/03/2021

La Brújula C. Valenciana 26/03/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui parlem amb Francesc Colomer, secretari Autonòmic de Turisme en el principi de la Setmana Santa. En el Rebost hui parlem amb el catedràtic Josep Bernabeu, director de Gasterra i de la Catedra Carmencita de la UA sobre l'exposició Menjars de la Terra que s'ha inaugurat a Alacant. La nostra opció per a conéixer la Comunitat Valenciana amb un dels Guies Oficials ens porta també a la gastronomia alacantina i Javier Morales ens guia per les DO de la província.

La Brújula C. Valenciana 25/03/2021

La Brújula C. Valenciana 25/03/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas hui rebem Javi Mendihacha i amb ell parlem amb Adrià Salas cantant del grup La Pegatina que actua a la comunitat aquest cap de setmana a Alacant. Al Centre del Carme tenim una exposició amb les obres adquirides per la Generalitat d'artistes actuals que són o viuen a la Comunitat. Parlem amb José Luis Pérez Pont que a més de director del Centre del Carme és també comissari de la mostra. I des de l'Oceanogràfic hui ens conten un programa per dur als xiquets hospitalitzats la seua activitat formativa

La Brújula C. Valenciana 24/03/2021

La Brújula C. Valenciana 24/03/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas aprenem sobre el pernil en l'espai de Consum. Amb Begoña Vilata de Redit parlem hui amb Salva Santonja de l'ITI sobre una tecnologia que ens permet digitalitzar una indústria de manera molt fàcil. També hui s'acostem a Pure, un producte innovador desenvolupat per l'empresa alacantina Persax que ens ofereix una mosquitera que és també un potent filtre per a la llar. També ens acompanya Francisco Esteban Ceo d'Innsomnia amb el qual parlem d'eHealt Future, el programa més gran de salut digital d'Espanya impulsat des de València.