Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Amparo Sánchez

Amparo Sánchez

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 25/09/2020

  La Brújula C. Valenciana 25/09/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez contem notícies i després amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui l'actualitat del sector crida la nostra atenció en referència a les conseqüències de l'anul·lació del programa de l'Imserso de la qual ens parla Silvia Llus i la situació dels guies turístics que ens conta el President dels Guies turístics de la Comunitat Valenciana Ivan Llorca. També Lorena Pardo, ens recomana teatre a Castelló, Luz Siüenza ens convida a un particular "autocine" a Alacant i amb la companyia de Javi Mendigacha parlem amb els promotors del Big Sound que ja té noves dates i noves confirmacions per el 2021.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 24/09/2020

  La Brújula C. Valenciana 24/09/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez contem les notícies del dia i després amb Palmira Benajas hui rebem convidats molt interessants. Comencem amb Maldita Nerea, un grup que actua demà a Vila Real , amb el líder del qual parlem de música i també d'educació pel seu vessant com a pedagog. També coneixem de primera mà l'experiència de Miguel Àngel Pérez com a donant de plasma hiperimmune per a tractar malalts de Covid. Les tortugues també seran hui protagonistes de l'espai, concretament les mediterrànies que estan introduint-se a la Comunitat després de criar-les a l'Oceanogràfic.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 23/09/2020

  La Brújula C. Valenciana 23/09/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas, innovació, emprenedoria, ciència i tecnologia. Hui desinfectants en l'espai Consum. Celebrem el cinqué aniversari de Marina de Empresas amb un repàs pel seu treball en la veu de Neus Garcia. Coneixem com celebraran enguany la Setmana de la Informàtica amb Alejandro Blasco, president del Col·legi d'enginyeria informàtica de la Comunitat valenciana, COIICV. I també hui Emilio Soria catedràtic d'Enginyeria Electrònica de la U.V i codirector del Màster Propi d'Intel·ligència Artificial Avançada i Aplicada de la Universitat de València.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 18/09/2020

  La Brújula C. Valenciana 18/09/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, comença amb el repàs de les notícies del dia que ens ofereix Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana que hui s'atura a la Fira de les comarques que organitza el Patronat de Turisme de la Diputació de València, amb el director del qual, Evarist Caselles, parlem aquesta vesprada. També donem la benvinguda a les tortugues babaues que han nascut a L'Oceanogràfic i els contem l'oferta d'oci i cultura de les tres províncies per aquest cap de setmana.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 17/09/2020

  La Brújula C. Valenciana 17/09/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana Notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas parlem hui del moviment Alerta Roja que reclama atenció i ajuda per al sector dels esdeveniments aturat per complet per la Covid 19. Juan Aguirre, la meitat d'Amaral ens conta com preparen concerts com el que els portarà a Borriana i que els permetrà tocar de nou davant el seu públic. En Sagunt hui han celebrat la primera jornada de seguretat i ho conta hui María José Gimeno.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 16/09/2020

  La Brújula C. Valenciana 16/09/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana apunta a la informació amb Amparo Sánchez i després la innovació i l'emprenedoria amb Palmira Benajas. L'espai de Consum obri un espai al qual parlem amb Antonio Garcia, investigador del CMT Motors tèrmics de la UPV sobre el futur dels motors en els pròxims anys. També innovació i emprenedoria en el Hub KM Zero que premiarà les millors startups del sector de l'alimentació com ens conta el seu director Raúl Martín i a L'Àtic, el Hub de Telefònica i La Universitat d'Alacant que obri un nou procés de selecció de startups per a ser accelerades.