Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Amparo Sánchez

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 14/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 14/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, primer notícies amb Amparo Sánchez i María Giner i després Gente Viajera Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas. Hui parlem de la guia Sustentable que valora la sostenibilitat dels millors restaurants de la Comunitat Valenciana i de Pangea un nou model d'agència de viatges que ha obert a València per als amants dels grans viatges. I a més a més Lorena Pardo, des de Castelló ens convida a gaudir de les activitats programades a Borriana.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 13/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 13/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies que ens conten Amparo Sánchez i María Giner i després amb Palmira Benajas parem atenció a la música i amb Javi Mendigacha parlem amb Constantino Martínez Ors el director de la FSO que ens visita dins la seua gira. Aquesta és la setmana de la dona i la xiqueta en la ciència i d'això parlem hui amb Manuel Toharia i Mar Felipo des de L'Oceanogràfic i Lola Torrente, presidenta d'Adacam, ens conta que tractaran de batre el rècord mundial de tallar el monyo a benefici de la investigació del dany cerebral adquirit diumenge a Fira València.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 07/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 07/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas, que hui ens proposa passar per Requena on l'Alcalde Marco Sánchez ens convida a gaudir de la XXVII Mostra de l'Embotit artesà i de qualitat. També dues propostes per a València, les Jornades d'il·lustració al Mercat de la Tapineria de les quals ens parla Mai Hidalgo, una de les organitzadores i el concert del grup Despistaos, amb el cantant del qual parlem aquesta vesprada amb Javi Mendigacha. A més a més passem per l'Oceanogràfic per descobrir una nova manera d'ensenyar-lo als visitants.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 30/01/2020

  La Brújula C. Valenciana 30/01/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez i després molta música amb Palmira Benajas que junt Javi Mendigaqcha, d'Europa FM C.V. conversen amb Carles Zuriaga, la veu del grup valencià Nasanov i amb Carlos de Castro líder del veterà grup Baron Rojo que s'acomiada enguany després de 40 anys fent música. L'escriptor Guillermo Colomer, guanyador del Premi Lletraferit de novel-la ens parla de L'últim dels valencians, una història ucrònica que repassa la història i els conflictes polítics i lingüístics dels valencians durant el segle XX.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 29/01/2020

  La Brújula C. Valenciana 29/01/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, primer notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas, innovació, ciència, tecnologia i emprenedoria. Comencem amb l'espai de la Cooperativa Valenciana Consum i després rebem Jose Francisco Monserrat, catedràtic de la UPV triat pel Banc Mundial per fer un informe sobre l'aplicació del 5G als països en vies de desenvolupament. També parlem d'una institució que compleix 30 anys, el Instituto Valenciano de Infertilidad, el director del qual a València, el doctor Ernesto Bosch repassa com la innovació i la investigació han permés ajudar al fet que 200.000 xiquets hagen nascut al món gràcies a l'IVI.