Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Núria Mora

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 21/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de com ha transcorregut el Ple de l'estat de la ciutat de l'Ajuntament de Lleida. Parlem de les coques que protagonitzaran la Revetlla de Sant Joan a les comarques de Lleida i parlem de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 20/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, remeis naturals amb Albert Rami. Parlem de l'informe que ha presentat el sector turístic de Lleida per reclamar un pla estratègic i fer-lo més competitiu. Recomanacions literàries amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 19/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, reaccions a l'anunci de l'aixecament del peatge de l'autopista AP-2 quan acabi la concessió. Coneixem una empresa de Lleida que es dedica a personalitzar samarretes i peces de roba. Aprenem a fumar aliments en l'espai de cuina amb Gabriel Jové.

 • AUDIO MORA

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 18/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de la Trobada Cultural Caliespai del barri de la Mariola de Lleida.

 • AUDIO MORA

  Divendres

  La Ciutat Lleida 15/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, agenda del territori. Entrevista amb David Garin, vicepresident de l'Associació Cultural de Fallaires de la Pobla de Segur. Postureig Lleida

 • AUDIO MORA

  Divendres

  La Ciutat Lleida 15/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal per parlar del Centre d'Atenció a Persones Temporeres de Lleida amb Carme Culleré (PDeCAT), Francesc Gabarrell (Crida-CUP), Joan Vilella (PP), Alfred Sesma (Comú de Lleida). Notícies de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 13/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de les falles de l'Alta Ribagorça. Remeis naturals amb Albert Rami i caminem per Lleida amb Joan Ramon González, avui coneixem qui va ser Pearson i per què té una avinguda al barri de Pardinyes.

 • AUDIO MORA

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 12/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem Elixirs de Ponent amb el seu fundador Gerard Barsalà. Parlem de la fira de videojocs E3 de Los Angeles amb David Casero i cuina de caça amb Gabriel Jové.

 • AUDIO MORA

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 11/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, taula esportiva amb Miquel Àngel Poch i consells per fer running sense risc per a la salut.

 • AUDIO MORA

  Divendres

  La Ciutat Lleida 08/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, agenda del territori. Parlem de la iniciativa Benvinguts a Pagès. Agenda familiar del mes de juny amb Rocenaccio i Postureig de Lleida.