Temas

torrons

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

El Nadal més dolç: torrons, panetones, bombons, polvorons i Llunes de Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Escalera, mestre pastisser de la pastisseria Mercè de Vilanova i la Geltrú amb qui comentem com es prepara la campanya de Nadal, amb els dolços a punt per acompanyar els àpats nadalencs i amb les Llunes de Vilanova, tot un souvenir de la vila, que continuen ben presents en totes les celebracions.

DIJOUS, PAELLA

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

Aquest Nadal... torró de croissant!

La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 22/11/2018

Avui hem dedicat el programa a l'encesa dels llums de Nadal a la ciutat de Barcelona. I hem preguntat a les persones que ens escolten què els semblen aquests llums i com preparen les festes. Hem berenat amb Oriol Escolies, director de Projecte Home a Catalunya. I amb la Mònica Günther hem parlat de gastronomia nadalenca. Avui, els torrons.