Temas

Kimchi

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – El Japó sísmic, un llibre sobre les paraules impossibles, la guia del ninja i un chef nipó estrella a l’Hospitalet.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A la secció d’actualitat viureu la realitat dels terratrèmols al Japó i com es prepara la població per a cada sacsejada. Hanakotoba, o el llenguatge de les flors és el llibre que desvetlla un munt d’expressions nipones que no tenen traducció a la nostra llengua. El seu autor, l’Àlex Pler ens desvetlla les seves preferides i el procés de creació d’aquest diccionari tant atípic i poètic. Al Sabors de Japó, el Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant EL NIPPON a l’Hospitalet de Llobregat, ens ensenyarà la recepta del Okonomiyaki, a més dels seus suggeriments més clàssics que no podeu deixar passar. Per acabar, voleu aprendre les tècniques dels ninja? El Victor Bayod ens desvetlla algunes de les claus des del Bujinkan Okami Bushi Dojo. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Kimchi: el sabor coreà que millor marida amb el ramen

L’Albert Mata del restaurant tonkotsu, de Barcelona, ens intruirà als sabors d’un dels encurtits més famosos del món, el kimchi. Si el voleu aprendre a preparar o teniu curiositat per saber com maridar-lo, aquí en teniu una guia excel·lent.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Com moure’ns pel Japó, el Festival Kokoro, influències culinàries coreanes i el mànager català d’artistes del Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlarem, dins la tertúlia Izakaya, sobre totes les maneres possibles de gaudir del Japó a l’estiu. A la secció d’actualitat coneixerem ben de prop el festival Kokoro, que va tenir lloc a Barcelona aquest cap de setmana passat, en coneixerem als seus protagonistes i descobrirem quines novetats tenen per la edició vinent. El nostre bon amic Toni Torres, gran coneixedor del panorama musical japonès, cap de l’estudi “Here Comes de Sound” i manager de músics de l’altura de Nana Kitade, ens farà una visita i ens explicarà la seva experiència dins el Show Business al Japó, i ara portant artistes nipons a Espanya. Al Sabors de Japó, l’Albert Mata, xef i propietari del restaurant barceloní TONKOTSU ens ensenyarà la recepta del kimchi, una tapa de col picant coreana que triomfa al Japó i que cada vegada més podem testar a restaurants japonesos. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!