Temas

Dani Gallart

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 19/12/2018

Els nostres psicòlegs Jose Antonio Alcuescar i Susanna Sánchez ens parlen de les problemàtiques d'aquestes festes. ¿Com gestionem els nadals si som pares? Regals, problematiques si ha divorcis, gestionar activitats amb els nens durant les vacances... Vida saludable amb Dani Gallart avui tot parlant dels apats de nadal amb en August Coromines. El nostre coach Jordi Gonzalez ens explica la forma de saber valorar el regal que és el dia a dia, la vida.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 14/09/2018

Avui David Cervelló conversa amb Víctor Lapuente, doctor per la Universitat d'Oxford i professor de Ciència Política a la Universitat de Gotemborg sobre la seva darrera publicació "Organizando el Leviatán" on ens parla de la relación entre política i administració en la creació de la corrupció. A més en Dani Gallart ens porta sempre propostes saludables, en aquest cas de la mà de Alejandro Godino, expert de la UAB en com reincorporar-nos al ritme laboral, després de les vacances, a un ritme idoni.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 11/09/2018

L'Òscar Gonzàlez proposa noves sèries per veure a en David Cervelló i als oïents del programa. En concret ens proposa "The Looming Tower" i "El día de mañana". David Morales estrena secció per parlar d'accions socials, avui parlant amb Vicente Vinseiro, Coordinador del Servei Educafriends, de la Fundació Friends, dedicada a l’ajuda de joves amb síndrome d’Asperger. A més en Dani Gallart ens presenta Spectro una obra que es podrà veure al museu de Cera i que n´és el director.