Temas

Alejandra Castelló

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L’Alejandra Castelló és la ‘mamo’ del fill de la Babeth Ripoll

La Babeth Ripoll té un fill que un bon dia va conèixer la que seria la seva madrastra. És l’Alejandra Castelló, la parella de la Babeth. El terme ‘madrastra’ té unes connotacions negatives que ell ha sabut combatre inventant el terme ‘mamo’. O el què és el mateix: mami-molona.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/11/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 23 de novembre hem berenat amb Alejandra Castelló i Babeth Ripoll sobre el seu nou llibre sobre les famílies diverses ‘Mamo’. En actualitat hem parlat amb Ferran Busquets, de la Fundació Arrels, sobre la situación que viuen els sense sostre durant la pandèmia. També amb l’experta en fertilitat Federica Moffa, parlem de la com ha afectat la pandèmia a les dones que han volgut començar un tractament de fertilitat. Amb en Lluís Soler parlem de l’actualitat musical de la setmana. I amb en Jaume Mas fem un repàs de la televisió d’aquesta setmana.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Alejandra Castelló és influencer... i una boja de 'Gran Hermano'

L'Alejandra Castelló és 'influencer'. Què significa això? Doncs que a través de les seves xarxes promociona productes que les marques li fan arribar. És una nova manera de publicitar-se que ella ha sabut aprofitar amb intel·ligència. Avui hem berenat amb ella, que també és protagonista a 'Levántate y Cárdenas', a Europa FM, i al programa de televisió Gran Hermano.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/09/2019

Aquest dimarts hem celebrat La Mercè convidant una barcelonina a berenar. És l'Alejandra Castelló, que cada matí posa el somriure a 'Levántate y Cárdenas', a Europa FM. A banda d'això, hem parlat de l'IBI i del rànquing de ciutats catalanes amb aquest impost més car. I amb la Georgina Boixereu hem viatjat 63 anys enrere en el temps.

Lo último

Con Pepe Céspedes, Paco Calavera y Juan Antonio Manzano

Los ruiners