Temas

Sabores

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Encara no saps on trobar els sabors més bojos de Japó?

Raul Carda ens descobrirà un univers de sabors, i és que amb Japonshop.com fan possible tastar coses que triomfen al Japó. T’agradaria saber de què estem parlant? Doncs ja saps quina secció és la que no et pots perdre. So-m ’hi!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Sake, videojocs i art multimedia

Aquesta edició del Made in Japan t’ofereix la possibilitat de conèixer les novetats del festival MUTEK 2019, els sabors del sake y les properes estrenes en videojocs. També podràs seguir aprenent japonès amb la nostra Càpsula Nipona o descobrint restaurants com el TONKOTSU Hajimemashouka? Som-hi?

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Posem-nos radiants!

Aquesta edició del Made in Japan t’ofereix la possibilitat de conèixer molts secrets de bellesa que porten milers d’anys ben guardats a les illes del Japó, alhora que seguim aprenent japonès o gaudim del millor brou de Ramen, el Tonkotsu! Aprendràs també molt de la relació entre Rússia i el Japó, mentre descobreixes com una marca espanyola com Loewe reconeix el talent de l’artesania nipona. Hajimemashouka? Som-hi?

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Aprèn a fer Sushi amb nosaltres!

El Naoyuki Haginoya, Chef en cap del Grupo Nomo, ens explica els secrets del sushi. No et perdis els seus consells i totes les possibilitats que té aquesta delícia nipona.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Moda, sushi i mot més!

Aquesta edició del Made in Japan ve carregada de moda (amb Muji i Madame Chocolat), gastronomia (amb el Grupo Nomo), llengua (amb Bunka Barcelona) i innovació automobilística (amb Denso). Descobriràs com sempre que la cultura nipona està carregada de sorpreses! Hajimemashouka? Som-hi?

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Mapa dels sabors de Tokyo

Dibuixa amb nosaltres un mapa dels sabors de Tokyo, acompanyats del Roger Ortuño de Comerjapones.com i de la Erika Hatamoto de JTB; gastronomia, cultura i racons de la capital nipona a la secció més desenfadada del Made in Japan.