LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 25/08/2022

Escolta el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza.

Avui, aprofitant que és l’últim programa, hem definit amb un adjectiu a cadascun dels components de La Brúixola d’Estiu. Juan Torres ha muntat un trivial per esbrinar què hem après durant les seves seccions de cinema. D’altra banda, l’entrevista destacada l’ha protagonitzat Ares Teixidó, la coneguda presentadora de televisió que actualment està al capdavant del programa “Sexual Revolution” a 8tv. A continuació, l’Ethan López i l’Anna Quirante ens han apropat les últimes novetats sobre la premsa del cor. I en la recta final, Tomàs Güell ens ha explicat què és Liderem, la plataforma juvenil que presideix; l’Abril Raluy, col·laboradora habitual sobre salut mental, ens ha donat pistes per trobar la nostra parella ideal; i l’Eva Moreno, la nostra sexòloga de capçalera, ha acomiadat el darrer programa per parlar sobre l’art de la seducció.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 24/08/2022

Escolta el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza.

Avui, aprofitant que ja s’està exhaurint el mes d’agost, ens hem preguntat: què és el pitjor que portes de tornar de vacances? L’Anna Quirante ens ha portat un seguit de respostes variades del carrer. Després, hem entrevistat Saül Gordillo, que amb l’experiència de dirigir l’ACN i Catalunya Ràdio ens ha donat la seva visió sobre l’estat del periodisme. A partir de les nou, ha vingut als estudis Lluís de Puig per explicar-nos, en exclusiva, tots els detalls sobre el Festival Jardins de Sant Benet. També hem trucat a Pep Poblet, un dels saxofonistes més prestigiosos de casa nostra. En la recta final, la neuropsicòloga Sílvia Casanova ha estat la protagonista de la secció de Divulgació Científica per comentar algunes frases populars errònies en l’àmbit de la ciència; la tiktoker Jenny Alcoholado, que en els últims mesos ha aconseguit reunir més de mig milió de seguidors, ens ha revelat les interioritats de la seva feina a les xarxes; i hem acomiadat el programa de la mà de Joan Negrié, director del Festival Internacional de Teatre de Tarragona que donarà el tret de sortida el 31 d’agost.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 23/08/2022

Escolta el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza.

Avui hem obert el programa de la mà de Begoña Perdiguero, que ens ha portat més exemples d’start-ups que milloren la vida de les persones. Com cada dimarts, hem realitzat l’entrevista no política a un polític de casa nostra; en aquest cas, el convidat ha estat Salvador Illa, cap de l’oposició al Parlament de Catalunya amb el PSC. Abans de la publicitat, hem parlat amb Jordi Brufau, vicepresident d’Applus+ i director general d’Applus+ Laboratories, per comentar l’acord per fer de l’Aeroport de Lleida una plataforma de certificació de drons. En la recta final, Tomàs Güell ens ha mostrat la visió dels joves sobre l’emprenedoria; en Javier de Agustín, el nostre coach de referència, ens ha il·lustrat sobre la necessitat de creure en alguna cosa; i la Valentina Torres ha acomiadat el programa per recomanar-nos alguns dels millors plans per fer al final de les vacances.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 18/08/2022

Escolta el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui hem obert el programa escoltant les veus del carrer que responien a la pregunta: Quina ha estat la pel·lícula que més t’ha marcat? amb Anna Quirante. Seguidament el nostre expert en cinema, Juan Torres, ens ha explicat tres de les pel·lícules que més l’han marcat i que ens recomana veure aquests dies de mal temps. A continuació hem rebut a la cantant catalana Gemma Humet, que a més de fer-nos un resum de la seva trajectòria i vida ens ha explicat el seu nou disc: “Rere tot aquest fum”. Tot seguit hem conegut la startup Wizmusic de la mà de Juan Carlos Rovira, que ha explicat com aconsegueixen unir artistes amb els seus seguidors a través de la plataforma. A la recta final del programa hem tractat temes de salud mental, com sempre amb Abril Raluy, que ha explicat com afecta la fama a les edats tempranes. Per últim hem acomiadat el programa i aquesta setmana de la Brúixola d’Estiu parlant de les parelles i red flags a la secció de Sexe en format divulgatiu amb l’Eva Moreno.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 17/08/2022

Escolta el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui, en memòria del cinquè aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils, hem fet un programa especial sobre els fets del 17-A.

Hem obert el programa amb el testimoni de l’Estela, que es trobava regentant una botiga a Les Rambles en el moment dels atemptats. Seguint el fil, hem entrevistat Anna Teixidor, periodista que ha plasmat la seva profunda investigació sobre els atacs gihadistes en el llibre “Sense por a morir. Els silencis del 17-A” i en el documental “800 metros”. També ens hem traslladat a Cambrils per parlar amb Mercè Dalmau, que exercia com a regidora de Turisme en el moment dels atemptats. Més enllà del cinquè aniversari de l’atac terrorista, hem parlat per telèfon amb Xavi de la Iglesia, un dels membres del grup barceloní Blaumut, per conèixer com està funcionant el seu últim disc, “Olímpica i Primavera”. En la recta final, Roger Montañola ens ha portat la seva secció sobre tecnologia i reptes de futur; hem conegut les particularitats de l’empresa Benditas Drinks de la mà d’un dels seus CEOs, Xavi Llauradó, que ens ha explicat en què consisteix el seu negoci sobre begudes alcohòliques de baixa graduació; l’Anna Quirante i l’Ethan López ens han descobert les últimes novetats de la premsa del cor; i hem acomiadat el programa amb els jocs de La Brúixola d’Estiu.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 16/08/2022

Escolta el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que parlem sobre pors irracionals a la secció de ciència, ens hem preguntat: quina és la teva fòbia?

En Marco Chiazza ha començat amb un breu sumari del més destacat i la Begoña Perdiguero ens ha portat nous casos d’start-ups que fan una contribució fonamental a la societat. A partir de les nou, Carles Costa ha protagonitzat l’entrevista en majúscules del programa, per conèixer la feina que va fer com a corresponsal a Londres i la tasca de presentador del TN Vespre de TV3 que exerceix en l’actualitat. En el tram final, l’Albert Postils i la Valentina Torres han citat algunes de les fòbies més estranyes que existeixen per la secció de ciència; Javier de Agustín, el nostre coach de referència, ha reflexionat sobre l’èxit de les empreses; i hem acomiadat el programa de la mà de David Montufo, que ens ha portat les últimes novetats del món de la televisió.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 12/08/2022

Escolta el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui, parlem sobre els joves i encenem el semàfor setmanal.

Repassem l'actualitat informativa amb Ricard Jiménez, una breu anàlisi política amb Fernando Carrera i els esports amb José Agustín Gómez. Avui l’Elena Hernández ens ha portat algunes de les vostres respostes de la pregunta del dia: Quina anècdota recordes de la teva joventut? Parlant de joventut el Tomás Güell ens ha portat la secció de joves en la qual parlem de la relació que té aquest sector de la població amb l’alcohol. Seguidament parlem amb l’Elena Hernández sobre un semàfor en el qual destaca el comportament a les xarxes socials, per part de influencers, youtubers i persones conegudes.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 11/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que parlem de sexe al programa, ens hem preguntat: què penses sobre les relacions poliamoroses?

Hem començat repassant l'actualitat informativa amb Ricard Jiménez, una breu anàlisi política amb Fernando Carrera i els esports amb José Agustín Gómez. Després de la publicitat, l’Anna Quirante ens ha portat algunes respostes del carrer a la pregunta del dia, Ferran Herrera ens ha fet memòria amb la seva secció d’efemèrides i hem entrevistat Elena Juncosa, directora de la fundació Mas Miró, per conèixer els projectes artístics que promou l’entitat. L’Anna Quirante i en Juan Torres s’han fusionat per portar-nos una secció híbrida que combina pel·lícules i música. A partir de les nou, ha vingut a l’estudi Paula Valls, la cantant nascuda a Manlleu que barreja diversos gèneres com el soul, el folk o el jazz. L’osonenca s’ha trobat per sorpresa David Callau, artista multidisciplinari especialitzat en pintura a qui també hem entrevistat per conèixer els seus últims projectes. I en el tram final, l’Abril Raluy ens ha explicat com gestionar el dol després d’una pèrdua i l’Eva Moreno ens ha descobert la pràctica swinger, de la que Barcelona és un dels epicentres del sud d’Europa.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 10/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que estem en època dels Perseids, ens hem preguntat: quin desig demanaries si veiessis un estel fugaç?

Hem començat repassant l'actualitat informativa amb Ricard Jiménez, una breu anàlisi política amb Fernando Carrera i els esports amb José Agustín Gómez. Després de la publicitat, l'Albert Postils ens ha portat algunes respostes del carrer a la pregunta del dia i hem entrevistat al periodista Jesús Cintora per comentar l’actualitat política espanyola a propòsit del seu últim llibre: “No quieren que lo sepas” (2022).

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 09/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui hem volgut recordar la figura de l’actriu Olivia Newton-John i ens hem preguntat: què ha significat per tu l’estrella de Grease?

Hem començat repassant l'actualitat informativa amb Ricard Jiménez, una breu anàlisi política amb Fernando Carrera i els esports amb José Agustín Gómez. Després de la publicitat, l'Anna Quirante ens ha portat algunes respostes del carrer a la pregunta del dia i hem entrevistat Sergi Querol, CEO de l’empresa Xipset IT & Cloud Solutions, per abordar la ciberseguretat. La Begoña Perdiguero ens ha seguit donant a conèixer el món de les start-ups amb projectes que fan front a reptes globals. A partir de les nou, ha estat el torn de l’entrevista no política al diputat Joan Mena, d’En Comú Podem, i hem comentat les últimes novetats sobre el món televisiu de la mà de David Montufo. En la recta final, l’Albert Postils ens ha introduït a la física quàntica amb el divulgador Toni Bertólez; hem escalat fins al cel per tractar el fenomen dels Perseids amb Antoni Guntín, responsable de l’Observatori Astronòmic de Castelltallat; i hem acomiadat el programa amb el nostre coach de referència, Javier de Agustín, que ha reflexionat sobre el curt termini.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 08/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d'Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que era el Dia Internacional del Gat, ens hem preguntat: quina anècdota divertida tens amb el teu gat?

Hem començat repassant l'actualitat informativa amb Ricard Jiménez, una breu anàlisi política amb Fernando Carrera i els esports amb José Agustín Gómez. Després de la publicitat, l'Anna Quirante ens ha portat algunes respostes del carrer a la pregunta del dia i hem entrevistat Andreu Maldonado, CEO d'Inn Solutions, per haver patentat la primera porta de seguretat que detecta anticipadament l'intent de robatori. L'Albert Postils ens ha portat la història d'El Fonoll, un poble naturista de la Conca de Barberà (Tarragona) on els seus habitants practiquen el nudisme, de la mà del seu promotor Emili Vives; i també ens ha acostat la màgia de Pere Rafart, l'il·lusionista solsoní que la setmana passada va quedar segon al Campionat Mundial de Màgia. A partir de les nou, ha arribat el plat fort del programa amb l'entrevista a Laura de Chiclana, periodista que ha estat cobrint la invasió russa d'Ucraïna, i hem connectat breument amb Oleksandr Slyvchuk, analista polític que ens ha atès des de sòl ucraïnès. En el tram final, Albert Guivernau ha passat revista de l'economia; hem comentat l'aposta creixent de les editorials pel còmic en català amb la col·laboració de Gabriel García, responsable de la botiga Kame Kame Cómics de Sabadell; hem estirat el fil dels còmics per parlar de l'univers Marvel, amb els apunts de l'especialista Juan Torres; i hem abaixat la persiana del programa amb els jocs de La Brúixola d'Estiu.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 05/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d’Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que la tònica del programa era gastronòmica, ens hem preguntat: quin és el menjar que no suportes?

Hem començant repassant l’actualitat informativa amb Ricard Jiménez, una breu anàlisi política amb Fernando Carrera i els esports amb José Agustín Gómez. Després de la publicitat, l’Anna Quirante ens ha portat algunes respostes del carrer a la pregunta del dia i hem entrevistat a Núria Martorell i Francina Cortés, impulsores del projecte enCantados, que acosta la música a les persones que pateixen pèrdua auditiva. L’Elena Hernández ens ha pintat el seu semàfor en clau esportiva i ha portat l’advocada Elena Villa per parlar sobre la protecció dels menors en l’esfera de les xarxes socials. A partir de les nou, hem fet un viatge per la gastronomia de casa nostra de la mà de tres xefs de primer ordre: Fran López, Arnau Bosch i Fina Puigdevall. En la recta final, l’Albert Postils ens ha portat tots els detalls de la festa de l’Aquelarre de Cervera amb les valoracions de la regidora Mireia Brandon; l’Elva Moreno ens ha parlat sobre l’orgasme femení en la seva secció de sexe; i hem acabat la setmana amb els jocs de La Brúixola d’Estiu.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 04/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d’Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que la tònica del programa era musical, ens hem preguntat: quin és el teu artista preferit?

Hem començant repassant l’actualitat informativa amb Ricard Jiménez, una breu anàlisi política amb Fernando Carrera i els esports amb José Agustín Gómez. Després de la publicitat, Ferran Herrera ens ha portat la seva secció sobre efemèrides i hem entrevistat Andy Stalman, referent mundial en el món del Branding. Amb Juan Torres hem repassat l’univers Batman al cinema; l’Anna Quirante ens ha portat algunes respostes del carrer a la pregunta del dia; i Christian Batlle ens ha portat una nova edició de la batalla de gallos. A partir d’aleshores, hem estirat el fil musical amb una entrevista a BER i una altra a Coque Malla, l’exlíder de Los Ronaldos. En el tram final, l’Abril Raluy ens ha parlat de salut mental en l’àmbit de la parella i l’Anna Quirante ens ha portat la seva deliciosa secció musical en què ha acabat fent cantar als membres del programa.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 03/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d’Estiu amb Marco Chiazza. Avui hem volgut entrar a casa dels nostres oients i ens hem preguntat: col·lecciones alguna cosa?

Hem començat repassant l’actualitat informativa amb en Ricard Jiménez i els esports amb José Agustín Gómez, i hem entrevistat Juanita Acevedo i Víctor Iglesias a propòsit del seu seu llibre "Isla granota", un conte infantil en format auditiu. Amb l’Anna Quirante hem baixat al carrer per buscar respostes a la pregunta del dia; el nostre col·laborador, Roger Muntanyola, ens ha portat la seva secció sobre reptes de futur i tecnologia; i l'Anna Quirante i l'Ethen López han passat revista a la premsa del cor. A partir de les nou, hem parlat de música amb Carles Gilibets, promotor dels festivals "Petit Paradís" i "Som de Mar", i amb Ana Giribert, directora artística de Fira Tàrrega. També hem aprofitat l'hora per parlar sobre les col·leccions dels membres del programa i per fer els jocs de La Brúixola d'Estiu. En el tram final, l'Elena Hernández ha portat la secció de moda per la porta gran amb una entrevista a la famosa tiktoker Betsa Bermúdez i ens hem acomiadat amb la secció d'en Tomàs Güell, que ens ha parlat sobre l'accés dels joves al mercat laboral.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 02/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d’Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que ha entrat en vigor la mesura que obliga els comerços a limitar a 27 graus l’aire condicionat, hem preguntat als comerciants: quines mesures preneu per frenar el consum energètic?

Hem començant repassant l’actualitat informativa amb en Ricard Jiménez i els esports amb José Agustín Gómez, i hem entrevistat al doctor Bonaventura Clotet per tractar l’actualitat sanitària amb el covid-19 i la verola del mico. Amb l’Elena Hernández hem baixat al carrer a buscar respostes a la pregunta del dia i el nostre col·laborador, David Montufo, ens ha portat totes les novetats del món de la televisió. A partir de les nou, hem entrevistat a Josep Bou, regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona, per abordar diverses qüestions que van més enllà de la política. I la Begoña Perdiguero ens ha portat una nova entrega de l’univers de les start-ups. En la recta final del programa, Javier de Agustín, el nostre coach de referència, ens ha explicat l’actitud que cal tenir per afrontar la vida i l’Albert Postils ens ha il·lustrat sobre la diversitat sexual en el regne animal, amb l’investigador Simón Perera, i ens ha descobert la història de Pere Monagas, l’inventor d’un purificador d’aire per eliminar el covid-19 i que es va utilitzar als hospitals de Wuhan en plena pandèmia.

LA BRÚIXOLA D’ESTIU, AMB MARCO CHIAZZA

La Brúixola d’Estiu 01/08/2022

Podeu escoltar el programa complet de La Brúixola d’Estiu amb Marco Chiazza. Avui, aprofitant que la majoria està de vacances, hem preguntat per una anècdota divertida a la feina.

Hem començant repassant l’actualitat informativa amb en Ricard Jiménez i els esports amb José Agustín Gómez, i hem entrevistat de forma conjunta a Fernando Carrera i Antonio Sola, autors del llibre “¿Cómo sobrevivir al mundo que viene?”. Amb l’Anna Quirante hem baixat al carrer a buscar respostes a la pregunta del dia i l’Albert Postils ens ha descobert la professió del tester amb l’entrevista a Emilio Molina i ens ha parlat de trastorns alimentaris amb l’ajut de la psicòloga Isa Bartra. A partir de les nou, hem entrevistat al Eric Masip, el flamant actor barceloní que s’està fent un nom en el món de la interpretació. En el tram final, hem repassat l’actualitat econòmica amb Albert Guivernau; la Valentina Torres ens ha portat plans d’allò més atractius per fer aquesta setmana; amb en Nacho Álvarez, portaveu del Sindicat de Mossos d’Esquadra, hem parlar del problema dels ofegaments a les piscines i de les punxades a les discoteques; i hem acomiadat el programa amb els jocs de La Brúixola d’Estiu.