LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 24/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant què prefereixen: els dies de sol o els de pluja?

Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui del 2001 Joaquín Sabina va patir un infart cerebral. Seguidament hem rebut a la Leire Larrañaga, experta en marketing, per parlar que TikToK ha augmentat la protecció sobre els adolescents limitant els vídeos en la plataforma. A posteriori, l'Ana ha fet la seva secció parlant de covers mítics, i després la Ingrid ens ha parlat de cançons d'amor “pero mal”. A continuació la Sol també ens ha portat la seva secció per parlar de coses quotidianes i aspectes psicològics. I per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 19/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant quina ha estat la prohibició de la COVID que més els ha costat complir. Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui, però del 2015 va morir l'actriu Lina Morgan. Seguidament hem entrevistat a Antonio Pastor, advocat i soci del bufet Círculo Legal Barcelona, per parlar de l'auge dels eCommerce. A posteriori, hem tingut la secció del Nacho, i després hem parlat amb Jordi Albert García, el CEO de James Brand & Co, sobre que aquest estiu el màrqueting surt a lligar. A continuació, hem rebut al Toni Mascaró, fundador i director d' eMascaró, per tractar el tema de la digitalització a les empreses. Després, la Carla Lladó ens ha portat la seva secció, i per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 18/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant si els havia passat alguna cosa que esperaven que passés, i que finalment no va succeir. Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui del 1969 va finalitzar el Festival de Woodstock. Seguidament hem rebut a l'Albert Sancho, estudiant de periodisme, per parlar de pel·lícules que van predir el futur. A posteriori, hem entrevistat a Jordi Solé Tuya, director executiu de Kreedit, per tractar el tema de com afecta les pymes aquest segon any de pandèmia. A continuació la Leo Margets ens ha portat la seva secció setmanal, i també la Meritxell ha vingut per parlar de pel·lícules i bandes sonores. Després, hem parlat amb l'Emma Corretger, advocada, economista i sòcia de CIM Tax & Legal, sobre com afecta la nova Llei de la lluita contra el frau fiscal a les SICAV.

I per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 17/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és el lloc on sempre voldrien tornar. Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui del 1993 Alejandro Sanz va llançar al mercat el seu àlbum titulat “Si tú me miras”. Seguidament hem parlat amb Carlos Moreno, organitzador del Posidònia Fest. Després hem entrevistat a Joan Serra, director del congrès “International Mobility Congress” i director general de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, per parlar de la mobilitat sostenible. A posteriori, a la secció de gastronomia hem parlat amb la Núria Murtro, cuinera de La Boulangerie, a la Garriga, i després hem tingut una secció d'economia. A continuació la Ingrid Sunyer ens ha portat la seva secció setmanal per parlar de conspiracions. I per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 13/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quan ha sigut l'última vegada que s'han barallat amb algú. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui es conmemora el 60è aniversari de la construcció del mur de Berlín.

Seguidament, i per acabar el programa d'avui hem comptat amb la secció de la Judith Tiral i hem parlat de com trobar viatges barats a internet.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 11/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és el seu equip de futbol, si és que en tenen. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui del 1967 va néixer Enrique Bunbury, cantant del grup Héroes del Silencio.

Seguidament, i per acabar el programa d'avui hem comptat amb la visita de “Baby Sisters”, un duo humorístic i còmic format pel Lolo i el Charlie.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 12/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quina és la mentida més gran que els han explicat o han explicat. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui es compleixen 33 anys de l'estrena de “La Última Tentación de Cristo”. Seguidament hem fet la secció amb La Forte, y la tertúlia de Twitteros. A posteriori, hem tingut la secció del Nacho i la de l'Ana sobre programes de televisió. A continuació hem parlat amb Francisco Doblas Reyes, director del departament de Ciències de la Terra del Barcelona Supercomputing Center i hem tractat el tema de l'escalfament global. També hem entrevistat a Eduardo Clavijo, CEO de Idoneo.com, un marketplace de renting de cotxes. Per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 10/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quina és la seva pel·lícula preferida. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui 1979 Michael Jackson va treure el seu primer disc en solitari “Off the Wall”. Seguidament hem entrevistat a Josep Maria Bonet, director assistencial de l'atenció primària a la Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut, per parlar de l'aplicació de la tecera dosi de la covid. A posteriori, hem parlat sobre l'explotació laboral de l'estiu a la Costa Brava amb la Belén López, secretària general de Comissions Obreres a les comarques gironines. A continuació la Carla Lladò ens ha fet la seva secció, i després hem fet una tertúlia amb tres joves per parlar sobre la covid, el canvi climàtic, l'explotació laboral o l'edad d'emancipació, entre altres temes. També hem comptat amb la secció de l'Ana sobre sèries dels 90-2000 com Upa Dance, Física o Química o Verano Azul. Seguidament hem tingut la secció de la Sol Aguirre, i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 9/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quan ha sigut l'última vegada que han plorat i per què.

Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui fa 52 anys que es va produir el crim més macabre del segle XX, a Beverly Hills. Seguidament hem fet una secció amb la Claudia sobre notíces actuals. A posteriori, hem parlat sobre privacitat en les empreses, amb Àlex de Dios, Chief Legal Officer de l'empresa Beabloo. Després hem fet una secció d'economia i hem parlat amb Pere Vicien, cocteler del Gastrobar la Grangeta by Fuency”, a l'Ametlla del Vallès. També hem comptat amb la secció de l'Ana per parlar dels JJOO, i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 6/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quina és la banda musical preferida de la gent.

Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui fa 76 anys de masacre nuclear d'Hiroshima. Seguidament hem entrevistat a Ruth Cuscó, directora gerent de ASHO, per parlar de la millora del sistema sanitari. A posteriori, hem parlat sobre la websèrie “cinco mujeres en la calle” de Roger de Centeno i María Ribas. Després hem fet una secció de tertúlia televisiva, amb l'Ana. També hem comptat amb la secció de la Meritxell, de curiositats del cinema. Seguidament, com cada setmana hem fet la secció “racó del becari”, amb les nostres becàries, que a partir d'ara serà “improràdio” pels seus dots d'improvisació. Després hem entrevistat a Manuel Márquez, numeròleg, i l'Ana ens ha portat una secció de cançons d'estiu. Per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 30/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és el menjar preferit de la gent i ens hem trobat alguna que altra sorpresa... Després d'això i de les noticies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per tractar que tal dia com avui entrava a Espanya la llei laboral que establiria les 40 hores setmanals de treball i els 30 dies de vacances anuals. Seguidament hem entrevistat a la Raquel Gil, Comissionada de Promoció de l'ocupació i Polítiques Contra la Precarietat Laboral de l'Ajuntament de Barcelona. Hem continuat amb una secció que farem cada divendres amb les nostres becaries perquè ens expliquin com ha anat la setmana a la ràdio.

Seguidament hem parlat amb la Mònica Galán, experta en comunicació i comunicació no verbal, sobre com és el seu treball i com va ser treballar amb el Cuerpo Nacional de Policía per detectar mentires. A continuació hem tingut una súper tertúlia televisiva molt entretenida, i després hem parlat amb Matti Hemmi sobre el seu projecte “compartetusueño.org”. A posteriori, hem fet una secció molt musical amb la Ana, parlant de diversos covers boníssims.

I hem acabat les entrevistes amb Beatriz Robles, tecnòloga d'aliments, i hem parlat sobre els talls de digestió. Seguidament hem tingut una secció de curiositats del cinema, després la nostra visita diària del filòsof de guàrdia, i finalment, la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 5/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer si tenien anècdotes gracioses de casaments. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui fa 59 anys que va morir l'actriu i cantant Marilyn Monroe. Seguidament hem entrevistat a Carme Farrarons, representant de la família Farrarons propietaris de l'Hotel Llevant de Llafranc, per tractar el tema de l'arribada de turistes estrangers a Espanya. A posteriori, hem parlat sobre que hi ha hagut un rècord de dones afiliades a la Seguretat Social, però temporals i amb baixos salaris, amb el director d'Adecco Group Institute, Javier Blasco. Després hem fet una secció amb La Forte, i una altra amb el Nacho. També hem comptat amb la visita de l'Alan Lillo, actor, imitador i humorista de programes com Crackòvia o Polònia. Seguidament hem tingut la secció del ja conegut “grupete de noche” per parlar de Twitter. I, finalment, com cada dia, la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 03/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és el seu destí somiat per anar-se'n de viatge. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar del grup The Doors i de mítiques cançons seves com “Hello I love you”. Seguidament hem entrevistat al Carles Gilibets, director del festival Som de Mar, per parlar sobre com es desenvoluparà aquest any, quines mesures sanitàries s'aplicaran i quins artistes aniran. També hem parlat amb la Dra. Carolina Rivas, Oftalmòloga del Institut de Lleida d'Oftalmologia, sobre la miopia als infants. A posteriori hem tingut la secció de la Judit Tiral sobre viatges i una tertúlia amb tres joves on hem parlat de temes com la covid, el món laboral i la salut mental, entre d'altres aspectes.

Per acabar les entrevistes del dia hem comptat amb el José Ruiz, expert en Neuromàrqueting, comportament del consumidor i empresari. Amb ell hem tractat temes com són les estratègies que utilitzen les empreses per influir als consumidors, o quins tipus de Neuromàrqueting hi ha. Seguidament, hem fet una secció amb la Ingrid Sunyer, i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 04/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer si tenen mascotes, i si prefereixen un gos o un gat.

Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui fa 44 anys que va morir el famós cantant cubà Antonio Machín. Seguidament hem entrevistat a la ginecòloga i Cap del servei d'Obstetrícia de l'Hospital Germans Tries, Carme Comas, per parlar sobre la violència obstetrícia i dels parts a casa. A posteriori, hem parlat sobre l'ús de la crema solar amb la Dra. Elena Arnal, dermatòloga i directora de la clínica Elena Arnal de Santander. Després hem fet una tertúlia amb tres persones grans, i hem tractat temes com les noves tecnologies, la difusió de la informació en la pandèmia i aprenentatges i nets, entre altres temes. També hem comptat amb la secció del Leo Margets, i després hem parlat amb Miki Esparbé, actor català amb una gran trajectòria professional en teatre, cinema i televisió. Seguidament hem tingut la secció de la Sol Aguirre, i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 02/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és l'invent que encara no existeix i que hauria d'existir perquè ens resoldria molts problemes. Després d'això i de les noticies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui va morir el famós tenor italià Enrico Caruso. Després hem entrevistat a la farmacèutica i docent, Cristina Bartolomé, sobre quina és la farmaciola perfecte per portar-nos de vacances o què podem fer si ens pica una medusa, entre d'altres coses. A posteriori, l'Ana Cruiseilles ens ha fet una secció sobre tot el que ha passat als JJOO. Seguidament hem fet una secció de notícies d'ultima hora, les hem comentat i hem fet un concert improvitzat. També hem parlat amb Jacint Soler-Padró, advocat i doctor en economia, i hem parlat sobre la apujada de preus de les vacunes Pfizer i moderna, l'atur i el salari mínim interprofessional. Després hem canviat totalment d'àmbit i hem parlat amb la Ana Albiol, maquilladora i comunicadora, sobre la seva professió i trajectòria professional, els seus cursos online, i projectes futurs. A la última part del programa hem tingut la secció de la Carla Lladó i per acabar, com cada dia, hem tingut la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció viral del dia.