Fem l'agost 30/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

A l'últim programa del "Fem l'Agost" hem parlat amb l'expert en seguretat i professor de la UB, Enrique de Madrid, sobre el possible artefacte explosiu que s'ha trobat a la platja de Badalona. Amb el psicòleg, Antoni Bolinches, hem parlat de com hem de fer front a les ruptures sentimentals de setembre. Amb l'advocada, Celia Cánovas, hem parlat de quina és la millor manera de separar-se. Per acabar el programa, amb el José Cáceres hem donat consell a un oient i amb la Núria Bernal, l'Olga Ortiz, el Pol Corredoira, el José Cáceres, el Jose Ortiz i la Mireia Manjón hem acabat el programa amb les bogeries quotidianes.

Fem l'agost 29/08/2019

Carlos Iglesias: "Hi ha una línia grisa que moltes vegades és manipulable"

Al programa de dijous del "Fem l'Agost" hem parlat de la vida de les persones que estan constantment revisant els continguts que els usuaris de Facebook publiquen a la xarxa social. Ho hem fet amb el CEO de Runroom i co director del programa In Digital, Carlos Iglesias i amb la professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC, Montserrat Lacalle.

Fem l'agost 29/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dijous hem començat el programa parlant de la qualitat del sistema sanitari a Catalunya. Ho hem fet amb el Secretari general del Sindicat de Metges de Catalunya, Josep Maria Puig, el secretari d'acció sindical de SATSE Catalunya, David Carvajales i el vicepresident del Col·legi de Metges, Jaume Sallés. Amb el CEO de Runroom i co director del programa In Digital d'ESADE, Carlos Iglesias i amb la professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC, Montserrat Lacalle, sobre la vida d'un revisor de continguts a Facebook. A la secció de lectures de Pere Cervantes, hem parlat de diferents llibres per llegir durant l'estiu. A partir de les 22 h amb l'expert en televisió i director de MEGA TV, hem parlat de la figura del productor. Amb ell l'acompanyaven dos productors de televisió, Dani Sánchez i Raúl Asensio. A la part final del programa, hem parlat del pèndol de les emocions amb el coach i formador d'HRD Espanya, Enrique Aguilar, i amb la cap de subvencions de l'àrea de comerç de la Generalitat de Catalunya, Marta Sendra i l'economista i expert en recursos humans, Marcos Álvarez, hem intentat saber com hem s'ha de fer per vendre més en una botiga.

Fem l'agost 28/08/2019

Rosa Raich: "Ens venen i ens convencen de la necessitat de canviar el nostre cos i d'estar insatisfetes. Ens fan veure que la indústria té solucions per tot."

Al programa de dimecres del "Fem l'Agost" hem parlat de les models curvy després que la marca Zara hagi contractat a una model curvy. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera.

Fem l'agost 28/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimecres hem començat el programa parlant de la polèmica que ha portat la nova model curvy de la marca Zara. Ho hem fet amb la catedràtica de psicologia de la UAB, especialitzada en imatge corporal, Rosa Raich, amb la influencer i model espanyola curvy, Ana Pizarro, amb l'experta en moda, Fabiana Finetto i amb el Director de l'agència de models Salvador, Ángel Herrera. Amb l'expert en cinema, Xavi Marín, hem repassat les estrenes de sèries i pel·lícules, i de polèmiques com la de Disney i Sony. Després amb el psicòleg criminal i forense, Bernat Noel i la Portaveu d'Amics de la Gent Gran, Eulàlia Tort, hem parlat de l'augment de delictes per part de gent gran perquè se sent sola i vol entrar a la presó. A continuació amb el metge i psicoterapeuta, José Aznar, hem intentat saber què hem de fer per aconseguir fer bé les coses. A les 22 h, amb l'expert en educació, Xavier Chalé, hem parlat de la tornada a l'escola tant per part dels pares com per part dels fills, juntament amb la Presidenta de la FAPAC, Belén Tascón. Per acabar el programa, amb el Ricard Leal, el Sergi León, la Núria Bernal, el Víctor Maciel i el Jose Ortiz, hem parlat de les faltes d'educació i d'etiqueta que són imperdonables a partir dels 40 anys i de com es fa un bon pa amb tomàquet. Per això hem comptat amb veus expertes com la de l'experta en protocols, Bárbara De Senillosa i el xef, Sergi De Meià.

Fem l'agost 27/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimarts hem començat el programa parlant amb la degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya, la Núria Cuixart, del decret que habilita a infermers i infermeres que puguin dispensar alguns medicaments. També hem parlat de les addiccions dels adolescents a les apostes. Ho hem fet amb el President de l'Associació Centre Català d'Addiccions Socials, Francesc Perandreu, la psicòloga de la Unitat de Joc Patològic del Maresme, Cristina Martínez i l'usuari d'apostes, Leo. Amb el President de l'Associació Espanyola d'usuaris, empresaris i professionals del transport aèri, Ignasi Rubio, hem parlat de les coses més estranyes que expliquen els pilots. Després hem continuat amb l'empresari, Sergi González i hem comentat l'empresa Bracafé amb l'Administrador del grup Bracafé, Xabier De Erausquin, i amb el Pol Corredoira hem repassat els fonaments del reggaeton. A partir de les 22 h, amb l'expert en seguretat, Enrique De Madrid i amb el responsable de delictes tecnològics de la Policia Nacional a Castelló, hem parlat del racó més fosc d'Internet. Per acabar el programa, amb la Vanessa Hogarth i la Gemma Torelló hem parlat del moviment del "Januhairy" i també del fenomen Rosalía, juntament amb el coordinador d'Europa FM, Lluís Soler, i el Pol Corredoira ha donat punt final al Tinder del Jordi.

Fem l'agost 26/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dilluns hem parlat dels becaris i becaries i de les seves condicions laborals. Ho hem fet amb la portaveu d'AVALOT, Elena Ferrero, el membre del secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Guillem Dorca, l'exbecari i membre del col·lectiu "Becaries en lluita" de la Universitat de Barcelona, Miquel Sellés, i amb el becari a una agència de comunicació, Joan Vives. Amb el còmic de l'espectacle "El Películero", Victor Parrado, hem parlat de com ser famós no li serveix per lligar i com ha d'encarar el setembre. Després a les 22 h, hem parlat amb el Roger Zanuy i l'actor Toni Figuera sobre el teatre arriscat i amb el Pol Corredoira, hem creat el nostre propi Codi Penal de les coses que haurien de ser il·legals. Per acabar el programa, amb l'Antoni Bolinches hem parlat de quan hem d'anar al psicòleg.

Fem l'agost 23/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de divendres hem volgut descobrir quins son els sabors de gelats més estranys que hi ha al mercat; truita de patates, gintònic, gaSpatxo...Ho hem fet amb el gerent de la gelateria Llinares, Félix Llinares, la propietària de la gelateria Islandia, Úrsula Noval i el xef Sergi de Meià. També ens hem apropat al món del teletreball, una forma de treball que cada cop es porta més. Ho hem fet amb el CEO d'Smoking Brains, Jose Rodríguez, la professora dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC, Eva Rimbau, el director general de la Fundació Más Familia, Rafael Fuertes i la directora de Relacions Laborals i negociació col.lectiva de PIMEC, Elena de la Campa. Per acabar el programa amb el psicòleg legal i forense, Bernat Noel Tiffon hem parlat del multitàsquing.