Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

El repàs a totes les notícies de la jornada

De dilluns a divendres de 20:30h a 21:00h

Onda Cero | Barcelona | 25/10/2011

Robert Calvo

Robert Calvo / Onda Cero

El resum de l'actualitat de la jornada arriba a Onda Cero Cataluna, cada dia de dilluns a divendres a les 20:30h. Totes les veus i tots els sons de l'actualitat passen pel Notícies Vespre. Edita i presenta: Robert Calvo.

Pendents de l'actualitat i els serveis
Els primers minuts d'aquest programa resumeixen el més destacat de les notícies del dia i para especial atenció a la informació de servei amb la previsió meteorològica i del trànsit.

La política, l'economia i la societat
Bona part de l'informatiu està dedicat als assumptes més importants de l'actualitat, que centren la política i l'economia. Però el 'Notícies Vespre' també està molt pendent d'altres assumptes, com ara la informació de salut, de successos o de cultura.

El resum esportiu del dia
L'equip d'esports d'Onda Cero Catalunya també posa el seu gra de sorra al 'Notícies Vespre'. Cada dia, cinc minuts abans de les 9 de la nit ens ajuden a fer el repàs esportiu de la jornada.

L'última notícia del dia
Un dels signes d'identitat d'aquest informatiu és l'epíleg. Cada dia acabem el programa amb una notícia que l'endemà no serà portada a la premsa però que volem que tingui rellevància. Sempre, per acabar amb un minut positiu.