Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

FUTBOL

Hi haurà futbol els divendres i els dilluns

La presidenta del Consejo Superior de Deportes, Irene Lozano, ha confirmat avui que es podràn disputar partits de lliga els divendres i els dilluns. Els clubs demanaven flexibilitat en la programació de partits, especialment en temps de coronavirus, pero la Federació es mostrava inflexible, mantenint el conflicte amb la Lliga, que apostava per tornar a la disputa de jornades en quatre dies. En el cas dels dilluns, el CSD ha posat condicions.

Redacción
 |  Madrid | 16/10/2020

Torna el futbol els divendres i els dilluns. Així ho ha confirmat el CSD avui, a través de la seva presidenta Irene Lozano, que ha argumentat la decisió fent referència als temps complicats en els que ens trobem, on aquesta flexibilitat en la programació de partits permet gestionar possibles imprevistos derivats dels efectes de la pandèmia.

Així doncs, tornen els inicis de jornada els divendres i els finals el dilluns però amb condicions. I és que aquesta mesura contempla que els dilluns serveixin per la disputa de partits reprogramats, ajornats, total o parcialment, o per la disputa de jornades senceres ajornades, i no es podràn programar més de 20 partits al llarg de tota la temporada.

Es desbloqueja, doncs, una situació que estava enquistada i pendent que un jutge fallés a favor o en contra. El CSD ha decidit agafar drecera i ha permès que torni el futbol els divendres i els dilluns, la opció que demanaven els propis clubs, que es trobaven amb la postura molt intransigent de la Federació Espanyola de Futbol.