FUTBOL

Cristiano Ronaldo no arriba al Juve-Barça

El portuguès ha donat positiu al darrer test i, tenint en compte el protocol UEFA, queda descartat pel partit. La UEFA marca que qualsevol positiu una setmana abans del partit en qüestió descarta el jugador pel pròxim partit. El portuguès segueix infectat per COVID-19 des que va tornar de la concentració amb la seva selecció.

Redacción

Madrid | 22.10.2020 16:21

A menys d'una setmana pel partit entre la Juventus i el Barça, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions, un dels punts d'interès del partit ha quedat avui descartat: Cristiano Ronaldo. El portuguès ha donat avui positiu en COVID-19 al darrer test que ha passat i aquest resultat el descarta pel partit a Torí. El jugador va tenir el primer positiu durant la concentració amb la selecció portuguesa i tal i com ha confirmat el darrer test, segueix infectat.

La UEFA deixa clar, al seu protocol, que qualsevol positiu d'un jugador a menys d'una setmana del partit el descarta pel partit en qüestió i per tant, reglament en mà, el jugador estaria descartat pel partit del dimecres. L'única via que té Cristiano Ronaldo és passar un nou test aquests propers dies i en cas de donar negatiu, provar de convèncer el màxim organisme del futbol europeu. D'una banda es considera que presentar-se amb un test negatiu 24 hores abans permet el jugador disputar un partit però l'estricte protocol de la UEFA marca, com deiem, aquest termini a una setmana vista.

Veurem si en aquests dies Cristiano Ronaldo aconsegueix donar negatiu i si la UEFA acaba permetent la seva participació però ara mateix el portuguès és una de les baixes per aquest Juventus - Barça, un dels partits destacats d'aquesta propera segona jornada de la fase de grups de la Champions League.