La veu de la dona als negocis

Lideratges, la Sostenibilitat com a motor de transformació a l’empresa i a la societat

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 21è programa de la temporada, avui començarem amb l’espai d’actualitat, patrocinat perl Consorci de la Zona Franca de Barcelona on parlem amb Pilar Orenes, la nova Directora Deneral d’Educo que ens parlarà sobre com esta afectant la pandèmia a l’educació i la bretxa digital.

A la tertúlia parlarem amb Sonia Ruiz, Fundadora de NOIMA, consultoria estratègica de Sostenibilitat i Innovació Social. Col.laboradora acadèmica d´ ESADE., Laia Mas, Directora de Sostenibilitat i Public Affairs de Danone i Maria Salamero, Directora de Relacions Institucionals Acció Social i Sostenibiitat d´Aigües de Barcelona. Vocal de la Junta de l´Associació Col.legi Enginyers Industrials de Catalunya so-bre la Sostenibilitat com a motor de transformació a l’empresa i a la societat i el rol de la dona liderant aquest canvi.

A la secció Corresponsabilitat parlem amb Lluis Figueras, Propietari Bodegues Varietal500 i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb la

Isabel Perea, Socia de Auditoria de Grant Thornton.

ondacero.es

Catalunya | 28.01.2021 18:56