Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les autoritats sanitàries decidiran si celebrem o no Sant Jordi el 23 de juliol

El president de la Cambra del Llibre, Patrici Tixis, ha explicat a La Ciutat les mesures extremes de seguretat que han preparat per poder celebrar la festa del llibre i de la rosa al carrer dijous vinent.

Mónica Günther
 |   | 16/07/2020

En cas de celebrar-se, el dia del llibre i de la rosa al carrer no serà com els Sant Jordis als que estem acostumats. Segons ha explicat el president de la Cambra del Llibre, Patrici Tixis, la prioritat és “evitar aglomeracions”.

Sempre i quan les autoritats sanitàries autoritzin la celebració de la festa, aquesta es durà a terme amb totes les mesures de seguretat. Segons ha explicat Tixis, “el Passeig de Gràcia estarà perimetrat i amb un control d’aforament constant. Només hi haurà un punt d’accés i un altre punt de sortida i s’habilitaran punts de rentat de mans”.

Pel que fa les signatures de llibres, els autors les duran a terme en espais de tres per tres metres i s’evitarà en tot moment el contacte proper entre lectors i autors.