Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

SETMANA DE LA FORMACIÓ

Descobreix el Màster Universitari en Fisioterapia Manual Ortopèdica de la UIC

Sílvia Pérez, directora del Màster Universitari en Fisioterapia Manual Ortopèdica ha participat a la Setmana de la Formació d’Onda Cero Catalunya.

Mónica Günther
 |   | 04/09/2020

El màster universitari en Fisioteràpia Manual Ortopèdica està organitzat pel Departament de Fisioteràpia de la Universitat Internacional de Catalunya. És una formació d’un any de durada que combina les classes presencials amb la feina online i les pràctiques clíniques a centres especialitzats. Un cop finalitzats els estudis, els alumnes tenen accés al doctorat.

La formació es basa en l’aprenentatge i integració de tècniques manuals, punció seca, fibrosi diacutània, neurodinàmica i exercicis terapèutics, que tenen base científica. Tot això dins dels camps de la prevenció, tractament i educació dels pacients.