Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com penses agafar el teu fill si no tens mans?

“Com penses agafar el teu fill si no tens mans?”, aquesta és la frase que un metge li va dir a Patricia Polvora, malalta d’artritis reumatoide, va plantejar que volia quedar-se embarassada. La història de com la Patricia conviu amb la seva malaltia s’explica en un llibre que ha escrit conjuntament amb la periodista Ana Basanta: “Doctor, no voy a rendirme”.

Mónica Günther
 |   | 16/07/2020

“Doctor, no voy a rendirme” es un llibre publicat per Editorial Dieresis i escrit per Ana Basanta i Patricia Pólvora. En aquest llibre s’explica com Pólvora ha après a conviure amb la seva malaltia i, fins i tot, com s’ha aconseguit fer-se amiga de la seva malatia crònica.

Una convivència amb la malaltia que la va portar a fer un canvi de vida. Es muda de Suècia a Barcelona i decideix fundar una empresa de venta de tes online.

L’artritis reumatoide és una malaltia autoimmunitària que es caracteritza per provocar una inflamació crònica de les articulacions del cos provocant molt dolor i incapacitat funcional.