LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

La Ciutat 27/01/2022

Podcast del programa complet de La Ciutat amb Míriam Franch.

Míriam Franch

Catalunya | 27.01.2022 15:19

La violència de gènere a les Universitats és una realitat. Amb aquesta problemàtica hem obert la primera mitja hora de programa i hem conegut perquè només s’ha fet un estudi d’aquestes característiques, quan l’any 2008 s'apuntava que fins a un 65% d’universitaris havien patit o coneixien alguna situació de violència de gènere en l’àmbit de l’alumnat i la docència. Quines serien les dades actuals?

Hem arrencat la segona hora de programa parlant de decoració... La nostra experta, la Sara Folch ens ha portat avui un aspecte de l’interiorisme que sembla poc important, però que és bàsic... i és la tria de colors.

El proper 4 de febrer és el Dia Mundial del Càncer però a la Ciutat ens volem fer ressò d’un nou pas endavant en els tractaments contra aquesta malaltia. Concretament hem parlat avui amb el Clínic sobre un nou test genètic que permet afinar els tractaments en pacients amb càncer de mama HER2+.

I hem acabat, com cada dijous, amb la tertúlia política...avui amb representants del PSC, ERC i PP. Sobre la taula avui temes com els Jocs Olímpics d’Hivern 2030, les beques d’extraescolars o la caiguda de les restriccions.