LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

La Ciutat 24/01/2022

Podcast del programa complet de La Ciutat amb Míriam Franch.

Míriam Franch

Catalunya | 24.01.2022 14:45

El programa d'aquest dilluns l’hem començat parlant amb el Dr. Juan Pablo Horcajada, cap del servei de malalties infecciones de l’Hospital de Mar, amb qui hem radiografiat la última hora d’una pandèmia que, tot i que sembli impossible, podria estar arribant seu final.

Hem arrencat la segona hora de programa, com cada dilluns, parlant amb el Síndic de Greuges de Barcelona, David Bondia. El síndic ens ha presentat avui el grup de treball que ha creat la sindicatura per abordar l’abús i l’assetjament sexual en dones, infància i adolescència.

Amb el Toni Casinos hem conegut una nova història de Barcelona. Ja sabeu que el Toni ens porta les històries dels vaixells que al llarg dels anys han passat pel port de la nostra ciutat... avui hem parlat del Playa de Formentor.

I si és dilluns, toca parlar de literatura... avui amb la Laura Garcia, amb qui abordem temes del dia a dia a través de la literatura. Ens ha parlat de mentides per a nens i nenes.

I la recta final del programa ha estat un dilluns més pel Jaume Mas, que ens ha portat les series d'estrena d'aquesta setmana.