LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

La Ciutat 11/10/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat amb Miriam Franch.

Míriam Franch

Catalunya | 11.10.2021 16:03

La reobertura de l’oci nocturn ha estat la notícia d’aquest cap de setmana. Per conèixer com han viscut aquesta tornada a la normalitat les discoteques, hem parlat amb en Ramón Mas, president del Gremi de Discoteques de Barcelona.

Hem parlat també de Desigual, després d’anunciar que aplicaran la setmana laboral de 4 dies. Això si... a canvi d’una reducció de sou...

Com cada dilluns descobrim una història de Barcelona, avui amb l’Eugeni Osacar que ens porta, ja ho sabeu, a conèixer els escenaris de pel·lícules que s'han rodat a la nostra ciutat. Avui, concretament, ens porta dues pel·lícules ambientades a la capital catalana... “Vicky Cristina Barcelona” i “Biutiful”.

I si és dilluns, ja sabeu... toca parlar de literatura...avui amb la Núria Sanz. El poble és més avorrit que la ciutat??? Ho descobrirem amb les propostes literàries que ens porta avui la Núria.

I acabarem parlant avui de tecnologia amb el Carles Lamelo, precisament, d’una aplicació de total actualitat... i és que avui ens presenta TIKETBLOK, una tecnologia de control d'accés a discoteques i concerts.