Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

PROGRAMACIÓ ESPECIAL

'La Ciutat' celebra 3.000 programes en antena

Celebrem els 3.000 programes de La Ciutat amb una programació especial durant la setmana del 27 al 31 de març amb públic a l’estudi. Per celebrar l’aniversari convidarem 500 oients a una funció especial de l’espectacle “Gente Bien, el musical” de La Cubana al Teatre Coliseum el dijous 30 de març a les 21h.

Onda Cero Catalunya | Barcelona | Actualizado el 22/03/2017 a las 22:23 horas

L'equip de 'La Ciutat'

L'equip de 'La Ciutat' / Onda Cero Catalunya

Durant tota la setmana dedicarem els programes de La Ciutat a celebrar l’aniversari amb els oients, convidats especials, col·laboradors i amics del programa, entre moltes sorpreses més. Cada dia ens visitaran alguns rostres coneguts, com Julia Otero, Javier Cárdenas, Lluís Llongueras, La Cubana o l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Passejarem amb la unitat mòbil per alguns llocs emblemàtics de Barcelona amb veïns il·lustres de la ciutat, com per exemple Christian Escribà, Sergi Mas, Glòria Serra, Godoy o Leslie. També rebrem les felicitacions d’alguns famosos com Carlos Latre, Judit Mascó, Blas Cantó, David Guapo o Boris Izaguirre, i repassarem les notícies i les estrenes de cinema més destacades dels primers 3.000 programes de La Ciutat (des del 17 d’octubre de 2004).

Volem celebrar-ho amb Pedralbes Centre i La Cubana regalant-vos entrades dobles pel seu últim espectacle de “Gente Bien, el musical” al Teatre Coliseum, el dijous 30 de març. Un musical divertidíssim que narra les aventures d’una família de nou rics de Barcelona que ens descobrirà, a través d’un viatge en el temps, que la necessitat d’aparentar no té mesura, ni època, ni data de caducitat.

Vols la teva invitació doble? Vine al punt de informació de Pedralbes Centre i et direm com aconseguir-la! T’esperem de dilluns a divendres de 12:30 a 15:30 i de 17:30 a 20:30, els dissabtes de 10:00 a 21:00h.

El dijous 30 de març, coincidint amb el dia de la funció especial de La Cubana amb els oients del programa, bufarem les espelmes del 3.000 aniversari amb un pastís fet per Le Méridien Barcelona.

Durant tota la setmana, obrirem la participació del públic a l’estudi i dels oients a traves de les xarxes socials, les trucades en directe o els missatges a través del número de Whatsapp que posarem en marxa. A més, farem un seguiment de tot el què passi al programa a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook) de La Ciutat i Onda Cero Catalunya, i també farem retransmissions en directe a Facebook Live.

Si vols venir de públic al programa, truca'ns al 93.343.54.20.