Economia

Llum verda a la restauració

La majoria de restriccions contra la covid desapareixeran aquest divendres. Els restauradors tarragonins ho celebren però demanen no tornar a frenar la seva activitat.

Redacción

Tarragona | 26.01.2022 13:41

La Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona ha celebrat que el Govern aixequi les restriccions en trobades, aforaments i horaris a partir de divendres. Amb tot, des del gremi afirmen que no s’haurien d’haver aplicat mai aquestes mesures i han lamentat que han perdut la campanya de Nadal. El sector espera que les autoritats sanitàries no tornin a acordar noves mesures restrictives.

“Els mesos de gener i febrer són una travessia pel desert a la província i sense arguments no se’ns ha permès fer calaix. Les dades a la resta de comunitats han confirmat que no són pitjors que les d’aquí”, ha denunciat el president de l’AEHT, Francesc Pintado. També s'ha queixat que han de començar a retornar els crèdits ICO.

Per altra banda, l'oci nocturn continuarà tancat amb la possibilitat que el proper 11 de febrer puguin tornar a obrir els locals.