Entrevista a La Ciutat

Cap a la transformació digital turística

Ignacio de las Cuevas, cap del departament d'innovació turística d'Eurecat, detalla quin és el nou projecte, amb fons europeus, que recolzarà 14 pimes turístiques de Tarragona per millorar les seves competències i capacitats en la seva transformació digital.

Pablo Alcaraz

Tarragona | 16.02.2022 12:11

La iniciativa, coordinada pel centre tecnològic Eurecat, amb la participació de socis de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT), l'Associació Clúster TIC Catalunya Sud, i amb el suport de la Diputació de Tarragona, millorarà les capacitats empresarials de les pimes i, alhora, incorporarà solucions digitals innovadores que els permetin la transició cap a models operatius més resilients, sostenibles i circulars.

El projecte Resetting proveirà 60 pimes d'Espanya, Portugal, Itàlia, Albània i Grècia i s'hi ha destinat una partida que superarà el mig milió d'euros dels fons europeus.

De las Cuevas també ha explicat algunes de les solucions en matèria de digitalització que ja s'estan treballant en el sector del turisme amb el suport d'Eurecat.