La desescalada a Catalunya

L'esport català exigeix al govern que rectifiqui una reobertura que "no té ni cap ni peus"

En declaracions al “Notícies Migdia” d’Onda Cero Catalunya, el president de la UFEC, Gerard Esteva, ha afirmat que l’esborrany del govern que es va filtrar “no té ni cap ni peus ni està sustentat amb informes objectius”. El president de la UFEC defensa que l’esport és segur i, segons les seves dades, la taxa de contagis en les activitats esportives se situa en el 0,28%.

Gabriel Figueredo

Catalunya | 18.11.2020 22:19 (Publicado 18.11.2020 16:31)

El president de la UFEC (Unió de federacions esportives de Catalunya) ha reclamat tornar a la situació abans del 15 d’octubre, amb el 50% d’aforament en equipaments esportius tancats i amb el compliment d’uns protocols que, segons ha destacat, són “molts més exigents” que en altres activitats.

Falta de comunicació

Abans dels darrers contactes que el govern ha mantingut en les últimes hores amb diferents col·lectius abans de tancar definitivament el pla de desescalada, Esteva ha lamentat que no hi hagi hagut "cap comunicació més enllà d’un whatsapp de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat per tancar una trobada amb Salut i discutir el pla". Segons el màxim mandatari de la UFEC, aquesta falta de comunicació “contrasta amb el compromís de Salut i Presidència adquirit dijous passat per tenir aquesta reunió tècnica entre dilluns i dijous d’aquesta setmana".