NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Gelats de crema o "polos" de gel?

Tots els estius hi ha un dilema present a totes les famílies a l'hora de refrescar-se amb unes bones postres o tot passejant pel vostre destí turístic. Polos de gel o gelats cremosos? El tema d'avui a "El món es divideix en dos"

ondacero.es

| 01.07.2020 06:12

Quan apreta la calor a l'estiu res millor que un gelat per rebaixar la temperatura corporal i donar plaer als nostres sentits, però quin gelat és més sa, quin tipus de sucres porten? quins valors nutricionals i vitamines aporten cada un d'ells?

Alguns historiadors daten l'arribada del gelat a casa nostra de mans de Marco Polo, i d'altres asseguren que la seva popularitat arriba a l'època de Lluís XIV quan van començar a preparar-se els gelats de vainilla i de xocolata com a precursors del gelat actual.

Recordarem alguns dels més clàssics a casa nostre i debatrem de valent.

Dividim doncs aquesta setmana el món en dos entre els partidaris dels gelats de "crema" i els gelats de "gel" amb Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. "Nits de Ràdio"