NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Festa de final de temporada del Nits de Ràdio 2020-21

Festa de final de temporada al #NitsDeRàdio, on analitzem les notícies més divertides i la televisió amb González Peláez, Alan Jornet, Asun López, Dani Martín i David Morales. Comencem comentant... una criptomoneda que s'obté a Corea fent de ventre.

David Cervelló

Catalunya | 16.07.2021 07:28

Acabem la temporada amb una gran festa amb molts dels nostres col·laboradors comentant noticies que ens sorprenen i ens fan riure, per acabar el curs radiofònic en alt.

Tindrem criptomonedes que s'obtenen fent caca, gent que va guanyar la loteria i no ho va dir a casa i una oriental que va acabar amb escuradents al nas com a conseqüència d'una baralla domèstica.

També analitzem la televisió amb els moments estel·lars de la setmana i molt més, doncs ens visiten els "tribuneros":

Ara que ja ho teníem tot apunt, les vacunes anaven a bon ritme, un estiu que semblava ja normal, i tot d'una, es disparen els contagis, sobretot entre els més joves.

Què hem fet malament? i sobretot... podrem anar igualment de vacances?

Adaptarem els catalans les noves mesures, recuperarem les mascaretes? Es guardarà la distància a les platges?

A més a la secció d'avui fem un homenatge al mític programa un, dos, tres tot jugant a veure quines paraules han passat a formar part de les nostres vides arrel de la pandèmia de la Covid19. Ho comentem al Nits de Ràdio, amb David Cervelló.