La veu de la dona als negocis

Lideratges, salut mental a l’entorn laboral

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 23è programa de la temporada, avui començarem amb l’espai d’actualitat, patrocinat perl Consorci de la Zona Franca de Barcelona on parlem amb Cristina Colom, Directora de la Digital Future Society de la Mobile World Capital Barcelona sobre la discriminació de les dades.

A la tertúlia parlarem de salut metal i depressió a l’entorn laboral i com repercuteix a la dona que ha patit maltractaments, un càncer o quan arriba la vellesa i la jubilació, amb José Ramón Pagés, Coordinador Nacional de ANAED, David Hernández, Soci Director de DARISTOTELES i productor del documental “Saber que se puede” i Anna Mercadé, Directora del Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de la Asociación 50a50.

A la secció Corresponsabilitat patrocinada per API, Col·legis i associació d’agents immobiliaris, parlem amb Andreu Mendoza, Soci i Director Creatiu de Dr. Freud i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb la Natalia Galvez, Cap de Gabinet de la Vicepresidenta de Desenvolupament de Negoci de UBER

ondacero.es

Catalunya | 11.02.2021 22:36