La veu de la dona als negocis

Lideratges, la prevenció del suicidi i gestió dels supervivents

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 12è programa de la temporada, co-mençarem amb l’espai d’actualitat on parlem amb Eva Gajardo, la secretària d'Igualtat i FP de la UGT de Catalunya.

A la tertúlia amb motiu del Dia Internacional dels Supervivents al suicidi ens acompanyen Dra. Aina Fernàndez Vidal, Psquiatra del programa de prevenció del suicidi i atenció al supervivent de l’Hospital de Sant Pau, Sergi Garcia, psicòleg coordinador del Telèfon de la Prevenció del Suïcidi, Antonio Serrano, Activista de Obertament i Cecilia Borràs, Presidenta de DSAS - Després del Suicidi - Associació de Supervivents debatrem sobre la prevenció del suicidi i l’acompanyament a les families, amics i companys de feina.

A la secció Corresponsabilitat Judit Vall, Judit Vall, professora d'economia de la Universitat de Barcelona, investigadora a l'Institut d'Economia de Barcelona i col•legiada del Col•legi d'Economistes de Catalunya ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Feme-ní, amb la Ma Angels Tejada, Directora General de Public Affairs de Randstad . presidenta Honorifica de FIDEM.

ondacero.es

Catalunya | 26.11.2020 17:49