La veu de la dona als negocis

Lideratges, La presència de la dona a l’arquitectura i l’urbanisme

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 43è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Magalí Riera, profesora de EAE Business School, i autora de l’estudi “L'ocupabilitat de la població qualificada en temps de pandèmia”.

A la tertúlia parlarem sobre la presència de la dona a l’arquitectura amb Carmen Panadero, arquitecte i Presidente WIRES, Women in Real Estate Spain, Monica Bonafonte, Directora premis FAD, Dafne Saldaña, sòcia de l'estudi Equal Saree, especialitzat en arquitectura i urbanisme des d'una perspectiva feminista i Sara Bartumeus , Professora d’arquitectura a la universitat d’Illinois.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Ariadna Vidal, experta Immobiliària i Membre de la Junta Directiva del Col.legi d’Agents de la propietat Immobiliaria de Barcelona i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic amb Susana Soler, Directora del Centre de Competèncias Tecnològic i Directora de Metodologia i Estándars tecnològics del Banc Sabadell

ondacero.es

barcelona | 15.07.2021 17:04