La veu de la dona als negocis

Lideratges, l’edatisme, doble discriminació per les dones.

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 38è programa de la temporada, Avu començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Andrés Cuartero, coordinador del servei d’atenci psicològica del SEM, el servei d’emergències mèdiques, perquè ens expliqui el nou model d’atenció emocional.

A la tertúlia parlarem sobre l’edatisme a la feina, és a dir, la discriminació laboral per edat a la gent gran amb José María Torres, vicepresident de la Fundació PIMEC, Sara Berbel, Gerenta Municipal de l’Ajuntament de Barcelona I Maite Soler, presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia Social del Col·legi d’Economistes de Catalunya

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Lola Bañón, C.E.O. en LB PRESS, seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat Immobiliaria i farem un anàlisi del sector lloguer a Barcelona i Catalunya i acabarem amb la secció Empresa en femení, amb Sara Martinez-Espejo, fundadora de ELITE - High Performance Coaching.

ondacero.es

Catalunya | 10.06.2021 17:02