La veu de la dona als negocis

Lideratges, Dona, transport i mobilitat

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 20è programa de la temporada, avui començarem amb l’espai d’actualitat, patrocinat perl Consorci de la Zona Franca de Barcelona on parlem amb Antoni Cañete, Secretari General de Pimec sobre el Pla de Viabilitat subvencionat per a pymes

A la tertúlia parlarem sobre transport i mobilitat amb Rosa Alarcón Rosa Alarcón, regidora a l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB i de l’IMET, Rosaura Jimenez membre de la Co-missió d’Economia Territorial i Urbana del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Juliana Vilert, Directora d’Organització i Persones d’FGC. i Ana Fernández, Directora de Comunicació i Rela-cions Institucionals i membre del Consell de Direcció de Vueling.

A la secció Empresa en Femeni parlem amb la Sandra Daza, Directora General de Gesvalt i aca-barem amb la secció Finances i Creixement Econòmic de la mà de Banc de Sabadell on l’Anna Puigoriol, Directora de Service Solutions de Banc Sabadell que ens explicarà com han evolucionat els usos del clients amb pagament de tarjeta, els comerços, i sol.lucions digitals que s’estan im-plementant.

ondacero.es

Catalunya | 21.01.2021 17:22