La veu de la dona als negocis

Lideratges, la dona al sector turistic i hoteler

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 25è programa de la temporada, avui començarem amb l’espai d’actualitat, patrocinat perl Consorci de la Zona Franca de Barcelona on parlem amb Yvonne Griley, Consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya sobre Joguines a internet amb estereotips de gènere.

A la tertúlia parlarem de la situació actual sector turístic i hoteler i la presència de la dona amb Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels, Daniela Freund, profesora e investigadora Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull), Joan Bóveda Economista, membre de la Comissió d’Economia del Turisme del Col.legi d’Economistes de Catalunya i soci Director de BurgMaster Hospitality Consultants.

A la secció Corresponsabilitat patrocinada per API, Col·legis i associació d’agents immobiliaris parlem amb la Dunia Rosello, Directora de Marketing i Comunicació de SUARA Cooperativa i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb la Marta Maneja, Co-founder en Gloop

ondacero.es

barcelona | 25.02.2021 14:37 (Publicado 25.02.2021 17:02)