La veu de la dona als negocis

Lideratges, Distintiu d’igualtat i la presència femenina al sector automoció

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 34è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem i felicitarem a l’escriptora Maria Dueñas, autora de la novela “Sira” que ha estat el llibre més venut de ficció en castellà sobre la Diada de Sant Jordi.

A la tertúlia parlarem sobre la presència femenina al sector de la automoció i el distintiu d’igualtat atorgat a l’empresa Michelin España amb María Paz Robina, Presidenta de Michelin España, Óscar José Franco, coordinador del máster en Logística i Comerç Internacional de la Universitat Abat Oliba CEU i la Fundació ICIL i Noemí Navas, directora de comunicació de ANFAC.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Pere Mulero, President de l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura (Acellec) i CEO d'Eixestels, cases de colònies i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Mercedes Wullich, periodista, empresaria i fundadora de Mujeresycia.com i el ranking Las Top 100 Mujeres Líderes en España.

ondacero.es

barcelona | 29.04.2021 17:00

LO MÁS