La presència de la dona a les carreres STEM

Lideratges 12/11/2020

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Ja som al programa número 10 de la temporada, A l’espai d’actualitat parlem amb la Montse Junyent, Presidenta de l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú ara que ja fa 10 anys que a Catalunya parlem d’aquest model econòmic.

A la tertúlia ens acompanyen Joana Barbany, directora general de Societat Digital del departament de polítiques digitals de la generalitat de Catalunya, Eva Blanco, Head of Public Affairs a HP, Mercedes Teruel, professora del Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili i membre del Comitè executiu de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de l’Associació 50a50 Lideratge Compartit i parlarem de les carreres STEM amb motiu de la celebració del STEM Women Congress a Barcelona, un congrés creat per donar visibilitat i promocionar el talent femení en el camp de l’STEM.

A la secció Corresponsabilitat Pere Navarro, Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Carlota Pi, Cofundadora i Presidenta Executiva de HolaLuz.

ondacero.es

bcn | 12.11.2020 17:06

LO MÁS

Descobreix que opinen els pares i mares com s’ha gestionat la tornada a l’escola amb Anna Mercadé, Olga Serra i Jordi Mayne

Lideratges 17/09/2020