Lideratges, La veu de la dona als negocis

L’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 44è i últim programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb

Laia Rosich Solé, directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, per parlar sobre el cas de l’influencer que en una entrevista va fer unes declaracions on afirmava enganyar a les noies quan mantenien relacions sexuals.

A la tertúlia parlarem amb Ernesto Poveda, President de Icsa Grupo, Esther Casademont fundadora de Hunivers People i Marta Nou, CEO de Ingenia i Ricard Lacuesta, responsable del Servei d’orientacio Professional del col.legi d’Economistes de CATALUNYA sobre l’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Francesc Cerro, Director del Festival Internacional de Literatura i Música Mussart , seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat de Barcelona amb la secció Empresa en femeni amb Roser Ramos, Directora General de Cóndor.

Redacción

Catalunya | 22.07.2021 19:20