Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Descobreix que opinen els pares i mares com s’ha gestionat la tornada a l’escola amb Anna Mercadé, Olga Serra i Jordi Mayne

Lideratges 17/09/2020

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al segon programa de la temporada, a l’espai d’actualitat l’Ernesto Poveda, President de ICSA Grupo ens presentarà els resultats de l’Estudi d’Igualtat a les Organitzacions. A la tertúlia parlarem amb Anna Mercadé, Presidenta de 50a50 Lideratge Compartit, Jordi Mayné President de l’AMPA de l’escola IPSI i Olga Serra, Directora de la Fundació Escoles Garbí - Pere Vergés i Vicepresidenta de la AEC sobre la tornada a l’escola. A la secció Coresponsabilitat entrevistem a la Virginia Fernández, CEO de Smart Real Estate Grup i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Rebeca Perez, Fundadora i CEO de INVIERTIS.