Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

EL XIRINGUITO DE LA BRÚIXOLA D’ESTIU

Ruth Troyano i els secrets dels vins

Catalunya és terra de vins. Això és indubtable. Alella, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona, Terra Alta i Cataluya. 11 denominacions d’origen que demostren que de nord a sud i d’est a oest tenim moltes varietats de caldos, de molt bona qualitat.

Jaume Mas
 |   | 31/07/2020

Fer vi és un art. I tenir-ne coneixements és fruit d’anys d’estudi, de trepitjar el camp i tocar la vinya, de parlar amb enòlegs, pagesos, amb la gent que ho viu i que hi viu, del vi. I tot això ho ha fet la Ruth Troyano, periodista especialitzada en enología, enoturisme i summiller. Una de les dones que més en sap de vins a casa nostra.