GENTE VIAJERA CATALUNYA

Les agències de viatges critiquen que Pedro Sánchez doni per perduda la temporada d’estiu

Les paraules del president del Govern central, Pedro Sánchez, assegurant davant l’Organització Mundial del Turisme (OMT) que els viatgers no podran arribar a Espanya fins a finals de l’estiu han aixecat crítiques al sector turístic

ondacero.es

Catalunya | 23.01.2021 11:53

Les agències de viatges arrosseguen pràcticament un any d’inactivitat. Molts dels seus treballadors estan acollits a un ERTO i les oficines romamen tancades atenent les reclamacions i incidències constants dels pocs viatges que s’organitzen en aquest context de pandèmia. Després de tants mesos de problemes, alguns operadors han arribat a demanar dimissions i exigeixen un pla de rescat que asseguri la seva supervivència.

Les paraules de Pedro Sánchez a l’OMT dient que només la vacunació permetrà la normalitat en els viatges i que a Espanya no serà fins a finals de l’estiu que es pugui començar a recuperar l’arribada de viatgers ha causat estralls en la confiança dels operadors internacionals, segons ha explicat a Gente Viajera Catalunya, Martí Sarrate, el president de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE), la principal patronal del sector a Catalunya.

LO MÁS