GENTE VIAJERA CATALUNYA

La cuina llatinoamericana que triomfa a l’Àsia

El xef veneçolà Ricardo Chaneton està revolucionant la cuina asiàtica amb les seves aportacions de cuina llatinoamericana. El seu restaurant Mono ha aconseguit entrar en el top 50 dels millors restaurants del continent asiàtic

Carles Lamelo

Catalunya | 09.05.2021 09:58 (Publicado 09.05.2021 09:57)

La situació de la pandèmia ha afectat especialment a la restauració arreu del món. Avui viatgem a Hong Kong per saber com s’està vivint allà aquest període d’excepcionalitat. El xef Ricardo Chaneton es va formar al restaurant Quique Dacosta de Dènia i també a França, abans de començar un camí d’èxit a l’Àsia.

El xef argentí Mauro Colagreco va ser un dels seus mestres i qui li va confiar la cuina dun dels seus restaurants a Sanghai. Chaneton té ara el seu propi projecte, el restaurant Mono, el primer local de cuina llatinoamericana inclòs entre els 50 Millors Restaurants d'Àsia des de la creació de el rànquing el 2013, assoliment a què s'afegeix haver-ho aconseguit tot just un any després de la seva obertura i en plena pandèmia.

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem conegut la seva història i els secrets de la seva cuina. De pas, hem fet un recorregut per Hong Kong.

LO MÁS