Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

EN BONES MANS AMB CARLES AGUILAR

La degeneració macular associada a l'edat (DMAE) en el Dia Mundial de la Visió

La degeneració macular associada a l'edat (DMAE) és una malaltia visual que afecta més de 800.000 persones a Espanya. Suposa la primera causa de ceguesa legal en els majors de 50 anys i té un impacte directe en la qualitat de vida. En el marc del Dia Mundial de la Visió, que es va celebrar el passat el 8 d'octubre, Novartis juntament amb altres 10 entitats de professionals mèdics, pacients i persones grans han presentat l'informe Objectiu DMAE per analitzar la situació actual i plantejar propostes de millora per a l'atenció sociosanitària de la DMAE.

ondacero.es
   | 11/10/2020

En el marc del Dia Mundial de la Visió, que es va celebrar el passat el 8 d'octubre, Carles Aguilar parla amb l’Alex Sanfeliu, Director d'Oftalmologia de Novartis, que ens comenta quins són els objectius de l'informe Objectiu DMAE. Quina és la situació sociosanitària dels pacients amb DMAE a Espanya?, De quina manera es pot millorar la situació d'aquests pacients? Es tracta d'un estudi basat en evidència i la participació de 11 entitats: 'Objectiu DMAE. Situació actual i propostes de millora per a l'atenció sociosanitària de la Degeneració Macular Associada a l'Edat 'és un estudi co-promogut per Acció Visió Espanya i Màcula Retina, amb l'aval de la SERV, SEO, Fundació Retinaplus +, SEMERGEN i SEMG i amb la col·laboració de l'ONCE, UDP, CEOMA i Novartis.