EN BONES MANS AMB CARLES AGUILAR

El Departament de Salut i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), col·laboren per combatre la desinformació sobre els aspectes relacionats amb la salut, en especial sobre la COVID-19

Se supervisarà la promoció dels serveis amb pretesa finalitat sanitària. El president del CAC, Roger Loppacher, ha instat les plataformes a adoptar més mesures per evitar la desinformació sobre la pandèmia, les vacunes i els tractaments, i ha recomanat a la ciutadania que sigui crítica davant els continguts. També es col·laborarà en matèria de continguts sobre addiccions i sobre continguts que promocionen el joc i les apostes en línia.

ondacero.es

Catalunya | 01.11.2020 11:46

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el president de l'Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, han signat un conveni de col·laboració que preveu col·laborar en l'àmbit de la supervisió i el control de les comunicacions comercials a la ràdio i a la televisió, així com els serveis audiovisuals sota demanda, a les plataformes d'Intercanvi de vídeos i a les xarxes socials, de medicaments, productes sanitaris i cosmètics, complements alimentaris, aliments funcionals, serveis sanitaris i productes, activitats o serveis amb pretesa finalitat sanitària, així com a l'àmbit de la seguretat dels pacients. Carles Aguilar parla amb Roger Loppacher, President de Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

LO MÁS