EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 15/11/2020

Podcast complet del programa "En Bones Mans amb Carles Aguilar".

Comencem amb la Carme Sabater, Presidenta de la CUS – Salut + Consum + Alimentació, parlant de l’Observatori de Salut i Impactes en Polítiques de l'Agència de Salut Pública de Barcelona que té la missió d'afavorir la transparència, el rendiment de comptes i la generació de coneixement del sector salut a Barcelona.

Després el Dr. Rafel Guayta ens revela alguns dels falsos mites i creences més comunes sobre el cabell. Les arrels d'alguns mites sobre el cabell vénen simplement de la imaginació encara que hi ha altres que tenen part de veritat.

Aquest mes de novembre tenen lloc el Black Friday o el Ciber Monday, unes jornades de descomptes –tant a Internet com en botigues presencials–, que ja s’han popularitzat arreu del món i han esdevingut dates comercials molt destacades, també a casa nostra. Com que molts consumidors segurament aprofitaran aquestes jornades de descomptes per comprar allò que necessiten donem consells sobre aquest tipus de vendes amb la directora de l'Agència Catalana del Consum, la Sra. Montserrat Ribera.

També parlem de les primeres jornades sobre Cardiologia Holística amb el Dr. Sergio Mejía, cardiòleg i organitzador, i de Beps Biopharm, patrocinadors de l'esdeveniment. La Cardiología Holística representa un nou enfocament en l'estratègia terapèutica de les malalties cardiovasculars. Expliquem en què consisteix la combinació de la medicina convencional i d'especialitats complementàries i com a través de la nutrició, l'estil de vida i l'atenció de les influències ment-cos resulten fonamentals per a la prevenció i el tractament de moltes patologies.

I tanquem el programa parlant de la DMAE, degeneració macular associada a l'edat, amb el Dr. José Juan Escobar, Cap de Servei d'Oftalmologia de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona. Abordem la qüestió de com es pot millorar l'atenció sanitària dels afectats i quina és la situació sociosanitària actual. El paper que exerceix la detecció primerenca en el maneig i pronòstic de la DMAE, el tractament adequat i com pot millorar-se aquest procés.

ondacero.es

Catalunya | 15.11.2020 11:11

LO MÁS