Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

És possible menjar amb plaer i amb seguretat

Beatriz Robles, llicenciada en Ciència i Tecnologia de l'alimentació i reconeguda divulgadora creu que és possible gaudir mentre mengem i garantir la seguretat d'allò que ingerim

Robert Calvo
   | 30/06/2020

Aquesta gurú considera que la ciutadania ha de ser conscient dels perills que ens envolten en matèria de seguretat alimentària, cosa que s'ha posat en valor amb la pandèmia que ens toca viure. D'aquest tema en parla Robles en el seu últim llibre 'Come seguro comiendo de todo' (Planeta), en el qual detalla i dona consells de com comprar i alimentar-nos sense posar en risc la nostra salut.