LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

La Brúixola 29/01/2024

Recupera el programa sencer de 'La Brúixola' amb Gabriel Figueredo

Gabriel Figueredo

catalunya | 29.01.2024 20:49

Avui a 'La Brúixola' ... Un dia abans de l'aprovació de la llei de l'amnistia al Congrés, el PSOE acusa alguns jutges d'intentar condicionar el poder legislatiu. En un altre ordre de qüestions, el govern català debatrà la prohibició del mòbil a l'aula per als alumnes de primària. Un altre repte és millorar la comprensió lectora i també les matemàtiques. Per aquest motiu, el govern espanyol ha plantejat un pla per fer-les més atractives.

En economia, destaquem que els camioners catalans asseguren que la vaga dels agricultors francesos provoca la pèrdua de 10 milions d'euros cada dia. A més, parlem amb el doctor en Economia per la Universitat de Barcelona i expert en gestió aeroportuària, Xavier Fageda, sobre la proposta de compra d'Air Europa per part de IAG, la matriu d'Ibèria.

En plana social, parlem dels vuitanta anys de Càritas amb Mercè Darnell, responsable de Desenvolupament de Projectes de l'entitat.

Com cada dilluns, parlem sobre comunicació política. Avui, analitzem els moviments dels partits que es preparen per a les eleccions de l'any vinent amb el professor de la UOC, Lluís Pastor. Acabem amb la secció de salut mental que ens porta el Robert Calvo.