LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

La Brúixola 27/11/23

Recupera el programa sencer de 'La Brúixola' amb Gabriel Figueredo

Gabriel Figueredo

Catalunya | 27.11.2023 20:44

Avui a 'La Brúixola' ... El govern de Pedro Sánchez i el PP continuen discrepant sobre el posicionament d'Espanya en el conflicte entre Israel i Palestina. De la guerra entre Israel i Hamàs i també de l'encaix de la llei d'amnistia al marc legal comunitari en parlem en directe amb l'eurodiputada del PP, Dolors Montserrat.

En un altre ordre de qüestions, el Suprem confirma la sentència per als principals condemnats pels atemptats del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils. Ratifica la condemna a Driss Oukabir de trenta-sis anys de presó i a Mohamed Houli Chemlal de quaranta-tres anys per pertinença a organització terrorista, fabricació i tinença d'explosius i d'estralls i lesions imprudents. D'altra banda, el Suprem rebaixa la pena de presó de vuit anys a un i mig a Ben Iazza.

Com cada dilluns quinzenalment, els assessors en comunicació Alberto Gómez i Agustín Rodríguez protagonitzen un debat, avui, al voltant de la gestió comunicativa d'una crisi. Acabem el programa parlant sobre el paper dels gossos en la salut mental dels éssershumans de la mà de Robert Calvo.