LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

La Brúixola 14/11/23

Recupera el programa sencer de 'La Brúixola' amb Gabriel Figueredo

Gabriel Figueredo

catalunya | 14.11.2023 21:04

Avui a 'La Brúixola' ... El Govern prepara als catalans per entrar en la fase més dura de la sequera. La setmana vinent cinc milions de ciutadans entrarem en preemergència, un estadi intermedi que implicarà més restriccions que encara no s'han concretat. En parlem en directe amb el director i investigador del Centre de Recerca Aplicada en Hidrometeorologia a la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Sempere.

En plana política, parlem de l'amnistia un dia abans que Pedro Sánchez faci el seu discurs com a candidat a la investidura. En la nostra secció d'economia, abordarem de les conseqüències econòmiques de l'acord entre PSOE i els independentistes i parlarem del FLA de la mà del professor d'economia a la Universitat de Lleida, Carles Rusiñol.

Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, posem el focus en aquesta malaltia crònica amb el testimoni de l'Aitor, un jove de vint-i-dos anys que pateix aquesta afectació.

En plana internacional, abordarem la situació del narcotràfic a Colòmbia amb la presidenta de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans en aquest país, Maria del Rosario Vázquez.